Revizije izdelkov s pomočjo 3DEXPERIENCE

V razvoju produktov so vedno prisotni popravki sprva zasnovanih modelov oz. revizije produktov. S pomočjo 3DEXPERIENCE platforme je delo z različnimi revizijami lažje in bolj pregledno.

Revizije lahko s pomočjo 3DEXPERIENCE platforme upravljamo na različne načine. Lahko jih pregledujemo za nazaj in vidimo celoten potek razvoja produkta do končnega izdelka. Hkrati je mogoče tudi povezovanje izdelkov preko vej, kjer se z razvijanjem izdelka od začetka do konca ustvari drevesna struktura podobnih izdelkov.

Eden izmed načinov delanja novih revizij in njihovo upravljanje je preko shranjevanja na 3DEXPERIENCE platformo in dela v SOLIDWORKSu, kjer lahko naredimo nove revizije in med njimi tudi preklapljamo. Hkrati lahko tudi nazorno prikažemo drevesno strukturo razvoja sorodnih si produktov.

Izdelovanje novih revizij je mogoče tudi v aplikacijah Collaborative Lifecycle, Engineering Release in Mfg Items Management na 3DEXPERIENCE platformi, kjer je mogoč pregled vseh narejenih revizij, ni pa mogoče spreminjanje revizij ali preklapljanje med njimi.

Za več informacij o aplikacijah prikazanih na videu in sami platformi 3DEEXPERIENCE, lahko obiščete našo spletno stran, ali pa nas kontaktirajte na info@ib-caddy.si ali telefonsko številko 01 566 12 55.