Uporabniška izkušnja – SOLIDWORKS 2023 Novosti

Kot uporabnik SOLIDWORKS-a pričakujete najboljše od svoje programske opreme. Ko gre za prilagajanje, zmogljivost in sodelovanje z drugimi, SolidWorks 2023 bistveno izboljša uporabniško izkušnjo. Komuniciranje z vašo ekipo pri projektu je bistvenega pomena za uspeh in odličen način za to so komentarji. V SOLIDWORKS-u 2023 so komentarji izboljšani za povečanje uporabnosti.

Zdaj lahko poudarite besedilo z modifikatorji krepko, ležeče ali podčrtano. Dodajanje posnetka zaslona v komentar je le en klik stran. Dodate lahko slike iz lokalnega računalnika, da svojemu komentarju zagotovite še več konteksta.

Tudi barvo ozadja je mogoče spremeniti, tako da drugi na prvi pogled razumejo pomembnost komentarja.

Te oznake je seveda mogoče prilagoditi za še večjo jasnost. Če je komentar pomemben, lahko nastavite, da se prikaže, ko odprete datoteko.

Ni skrivnost, da ima SOLIDWORKS najbolj prilagodljiv vmesnik med vsemi CAD aplikacijami. Ste preveč prilagodili? Ali pa si morda le želite začeti znova? Zdaj lahko lažje obnovite privzete nastavitve v izdaji 2023. Vsak zavihek prilagojenega okna ima gumb za ponastavitev na privzeto, ki vam omogoča ponastavitev določenih nastavitev zavihka, upravitelja ukazov ali vseh prilagoditev.

Omeniti moramo tudi zmogljivost.

Sistem prikazovanja, izdan leta 2019 za izboljšanje frekvence osveževanja med premikanjem, povečavo in vrtenjem, je bil dramatično optimiziran. Poslušamo povratne informacije uporabnikov in rešujemo številne težave. Zdaj boste imeli večjo zanesljivost z izboljšano grafično zmogljivostjo, tako da boste lahko realizirali večjo frekvenco osveževanja pri ogledu velikih sklopov ali delov s kompleksno geometrijo.

Boljša uporabniška izkušnja pomeni večjo produktivnost. Prilagajanje uporabniškega vmesnika, učinkovita komunikacija in izboljšanje frekvence osveževanja omogočajo vam in vaši ekipi, da pospešite svoje načrte.

Komunikacija z vašo ekipo postane še učinkovitejša, ko podatke shranjujete na platformi 3DEXPERIENCE. Vsi uporabniki ki imajo dostop do ogledovanja vsebine in lahko celo naredijo oznake s katero koli napravo z internetno povezavo. Te oznake so shranjene skupaj s podatki in se delijo neposredno, tako da ima prava oseba dostop do pravih podatkov ob pravem času.

Za več informacij o SOLIDWORKS 2023 in platformi 3DEXPERIENCE obiščite: https://solidworks.ib-caddy.com/ in https://3dexperience.ib-caddy.com/. Ali pa nas kontaktirajte na info@ib-caddy.si ali telefonsko številko 01 566 12 55.