Kako do vrhunskih izdelkov s programom CAMWorks

Featured Video Play Icon

Opažamo širok trend v strojni obdelavi in proizvodnji: VERTIKALNA INTEGRACIJA.
Velik del tehnoloških inovacij v CNC obdelavi in okoli nje v zadnjem desetletju je bil usmerjen v lažjo uporabo, zaradi česar je navpična integracija možnost, ki je na voljo širšemu krogu proizvajalcev originalne opreme … velikih in majhnih.

Tukaj je primer na koncu: na kolesu je “spodnji nosilec” je komponenta skozi katero gre os med gonilkama oz. pedaloma . Vrhunska kolesa potrebujejo kakovostne komponente in toje področje, kjer so se specializirali v podjetju BBInfinite. Podjetje je prevzelo nadzor nad svojo proizvodnjo s prefinjenim internim procesom obdelave, ki ga še naprej izpopolnjuje.

V tem videoposnetku Lori Beckman opisujejo ta proces, ki vključuje programiranje s 3D CAD/CAM orodjem #CAMWorks, avtomatizirano vklop stroja iz DN Solutions (prej Doosan), obdelovanca iz Royal Products in avtomatiziran pregled na sistemu Equator podjetja Renishaw.

Demo verzija programa CAMWorks si lahko pretočite tudi iz https://camworks.ib-caddy.com/sl/trial/, brezplačne postprocesorje pa iz https://camworks.ib-caddy.com/sl/post-processors/.