FARO Focus Core

Laserski skener FARO® Focus Core je najnovejša izdaja v portfelju naprav za zajem realnosti podjetja.

Focus Core omogoča hitro barvno 3D skeniranje in zagotavlja stroškovno konkurenčno rešitev za uporabnike ki si želijo doseči optimalno ravnovesje med natančnostjo in hitrostjo skeniranja. S tem skrajšajo čas, porabljen na gradbišču ali prizorišču, hkrati pa odpravijo odpadke materiala in ozka grla pri postopku dela.

Slika 1: FARO Focus Core skener

Focus Core zagotavlja izjemno učinkovitost zajemanja, kakovost podatkov in natančnost za profesionalne aplikacije s hitrostjo skeniranja manj kot eno minuto na skeniranje.

Funkcije vključujejo:

  • domet skeniranja do 70 metrov
  • možnosti daljinskega upravljanja s pametnim telefonom
  • izboljšan in hitrejši brezžični potek dela preko Wi-Fi povezave

V kombinaciji z izbirno naročnino na mobilno aplikacijo FARO Stream bodo imeli Focus Core uporabniki koristi od predregistracije na terenu v realnem času, ki omogoča hitrejše dokončanje projekta in zmanjša število ponovnih pregledov.

Slika 2: Možnost povezave s Stream aplikacijo in dela na oblaku (Sphere)

Focus Core je združljiv tudi s FARO Sphere, platformo na oblaku, ki omogoča globalno sodelovanje, hitro dostavo podatkov o postavljenih konstrukcijah in možnost sprejemanja odločitev na podlagi boljših informacij v krajšem času.

 

Tehnične specifikacije skenerja: FARO Focus Core

Za več informacij o FARO ponudbi obiščite našo spletno stran: https://faro.ib-caddy.com/sl/, ali pa nas kontaktirajte na info@ib-caddy.si oz. telefonsko številko 01 566 12 55.