Inspection – SOLIDWORKS 2022 Novosti

SOLIDWORKS Inspection vam dramatično zmanjša količino časa in truda, ki sta potrebna za ustvarjanje dokumentacije za preverjanje kakovosti izdelka.

SOLIDWORKS Inspection 2023 dvigne to na višjo raven z izboljšavami v hitrosti, nadzoru in doslednosti. V verziji 2023 samostojna aplikacija ima novi videz s celotno posodobitvijo uporabniškega vmesnika.

Ta novi vmesnik je bolj jedrnat, zato je vsaka možnost jasna in enostavna za prepoznavanje.

Trenutni in novi uporabniki samostojne aplikacije bodo navdušeni, ko bodo odkrili, da je nova zmožnost samodejnega dodajanja balonov sedaj razširjena na formate datotek, kot so PDF datoteke. Prejšnja obstoječa funkcija pametnega ekstrahiranja je bila nadomeščena z novim ukazom za samodejno ekstrahiranje. Ukaz za samodejno prepoznavo je sedaj na enem mestu, ki obravnava samodejno dodajanje balonov za vse podprte formate datotek, 2D ali 3D. To zagotavlja ogromen zagon postopka in bo prihranilo ogromno časa pri nastavljanju poročil o kontroli kakovosti na osnovi  PDF datotek. Inspection prinaša dodatno inteligenco v primerih, ko se uporablja tudi ročno dodajanje balonov. Ročno prepoznavanje sedaj identificira izbrane značilnosti in odpravi potrebo po preklapljanju med določenimi orodji.

Pri delu z vtičnikom za SOLIDWORKS je sedaj možno natančno prilagoditi sekvence v nastavitah baloniranja. Sekvence je sedaj možno ustvariti in poimenovati za prihodnjo uporabo. Ta zaporedja določajo izhodišče po meri, katere lahko uporabimo za različne namene.

Samodejno izpisovanje je sedaj mogoče omejiti tudi glede na list za dodatno raven nadzora. Privzeto bodo vsi listi vključeni s privzeto začetno vrednostjo, ki jo je seveda mogoče prilagoditi. Vsak list lahko sedaj sledi svojemu zaporedju ali nadaljuje na osnovi predhodnjega lista.

Izkoristite moč avtomatiziranega dodajanja balonov v več situacijah kot kadar koli prej z dodatnim nadzorom nad listi in zaporedji.

Izboljšano je bilo tudi čiščenje in reorganizacija. Karakteristično drevo ponuja seznam številčenja balonov, ki ga lahko dodatno urejamo. Ogled preurejanja vseh balonov hkrati je zdaj tako preprost kot povleci in spusti za prerazporeditev listov.

Vsi vključeni baloni bodo samodejno posodobljeni v trenutku. Podobno lahko preurejamo zaporedja na osnovi pogledov na listu.

V tabeli značilnosti lahko balone prerazporedite po pogledu ali jih ročno povlečete.

 

Skupaj z možnostjo natančnega prilagajanja dodajanja balonov na list prihaja tudi izvoz več listov. Tako kot ustvarjanje balonov na list, možnosti izvoza sedaj omogočajo nadzor nad vključenimi listi na dokument. To velja za izvoze v datoteke PDF in Excel. SOLIDWORKS Inspection je doslednejši, inteligentnejši in učinkovitejši kot kdaj koli prej. Izkoristite moč, obdržite nadzor in hitreje opravite kontrolo kakovosti z SOLIDWORKS Inspection 2023.

Za več informacij o SOLIDWORKS 2023 in platformi 3DEXPERIENCE obiščite: https://solidworks.ib-caddy.com/ in https://3dexperience.ib-caddy.com/. Ali pa nas kontaktirajte na info@ib-caddy.si ali telefonsko številko 01 566 12 55.