3DEXPERIENCE Make – Izdelava po naročilu

Preiščite več kot 180 ponudnikov storitev z nekaj kliki in prejmite takojšnjo ponudbo za vaš projekt. Skrajšajte čas iskanja ponudnika storitev in se tako bolj posvetite razvoju izdelka.

Kaj je 3DEXPERIENCE Make?

3DEXPERIENCE Make je platforma za proizvodnjo na zahtevo, ki povezuje oblikovalce ali inženirje s ponudniki storitev industrijske proizvodnje. Povezuje industrijski ekosistem oblikovalcev, inženirjev, kupcev in načrtovalcev proizvodnje s ponudniki storitev industrijske proizvodnje.
Lahko ste prepričani, da boste našli najboljšega partnerja glede na vaše projektne zahteve. Na voljo v vseh procesih, kot so storitve 3D tiskanja, CNC obdelave, brizganja, rezanja, in oblikovanja pločevine.

Kako deluje?

  • Ustvarite račun
    Če še nimate 3DEXPERIENCE računa, si najprej ustvarite račun, kjer izpolnite potrebne informacije in se registrirate. Tako se lahko vpišete v svoj račun in pričnete z naročilom.

 

  • Naložite svoj kos
    S klikom na ”Get Instant quote” se vam prikaže pojavno okno za nalaganje kosa. Kos lahko naložite iz oblaka (3DEXPERIENCE drive, Google drive, OneDrive, Dropbox) ali pa direktno iz diska na računalniku. Kos lahko tudi direktno naložite iz 3DEXPERIENCE aplikacije v kateri kos oblikujete ali pa s pomočjo vtičnika za vaš CAD program kot je SOLIDWORKS ali CATIA.

 

  • Izberite proces izdelave in material izdelka
    Ko bo vaš kos prenesen, bo spletno orodje samodejno zaznalo morebitne težave z geometrijo in možnostmi oblikovanja ter jih odpravilo. Lahko kliknete na datoteko CAD in preverite podrobnosti o izdelavi. Storitev izdelave bo zagotovila, da bo del, ki ste ga naložili, mogoče izdelati z danim postopkom in materialom. Če temu ni tako, kliknite ikono za razširitev pregledovalnika v zgornjem desnem kotu 3DPlay, da si podrobneje ogledate težave. V tem zavihku lahko tudi izberete zahtevane pogoje površine, globalnih toleranc in barve izdelka.

 

  • Izbira izvajalca storitve
    Ko izberete postopek, material in finiš, vidite izbor ponudnikov storitev na desni strani zaslona. Vsak ponudnik storitev bo imel prikazano ceno in predviden čas dostave. Za naročilo preprosto kliknite na “Buy”. Lahko tudi kliknete ”more information” pod imenom posameznega ponudnika storitev, če želite izvedeti več o njih. Kot alternativo se lahko odločite, da obvestite vse ali 3 ponudnike storitev, ki ustrezajo vašim zahtevam po postopku, materialu in finišu. Nato bodo imeli 6 dni časa, da vam pošljejo ponudbo. Po tem boste lahko še naprej sodelovali z njimi, da bi našli optimalnega partnerja za proizvodnjo.

 

  • Povzetek naročila
    V tem koraku boste imeli priložnost pregledati postopek, material, izbrane finiše ter ceno, vključno s stroški pošiljanja in davki. Dodate lahko tudi neobvezno sporočilo za ponudnika storitev in priložite nadaljnjo dokumentacijo za pomoč pri oblikovanju vaše zahteve in/ali NDA (non-disclosure agreement), ki jo bo ponudnik storitev moral sprejeti, preden bo videl našo zahtevo.

 

  • Dostava in plačilo
    V zadnjih korakih še potrdite naslov dostave in izberete način plačila. Prenesete lahko tudi PDF datoteko, kot dokaz vašega naročila.

Več informacij o SOLIDWORKS 3DEXPERIENCE ponudbi najdete na tej spletni povezavi. Ali pa nas kontaktirajte na info@ib-caddy.si ali telefonsko številko 01 566 12 55.