SOLIDWORKS 2023 Beta je tukaj! Preizkusite SOLIDWORKS 2023 s svojimi modeli in potekom dela

SOLIDWORKS Beta program ponuja naročniškim strankam in profesionalnim partnerjem zgodnji dostop do naslednje velike izdaje SOLIDWORKS-a. SOLIDWORKS 2023 vsebuje izboljšave predlagane s strani uporabnikov, kar izboljša in pospeši vaše procese razvoja in izdelave produktov.

Delajte pametneje – Zmanjšajte količino dela med modeliranjem in izdelavo risb ter obvladujte kompleksnejše električne sheme.

  • Detajlno izdelajte risbe z manj truda z možnostjo optimiziranja za ANSI in ISO standarde. Avtomatično prilagodite prikaz sestava v pogledih na risbi s pravilnim prikazom transparentnih komponent.
  • Pospešite modeliranje kosov z možnostjo kontrole rotacij in translacij z enačbami, ki jih lahko dodate tudi v design table.
  • Dizajnirajte pločevine z lahkoto tako, da identificirate deviacije modela z avtomatičnimi opozorili.
  • Gradite kompleksnejše strukture s prepoznavanjem podobnih presečišč in avtomatskim dodajanjem povezovalnih plošč.
  • Obvladujte kompleksnejše električne napeljave z možnostjo kreiranja natančnejših reprezentacij vašega dizajna skozi nove opcije urejanja.

Delajte hitreje – pospešite kreiranje velikih sestavov in izdelavo komponent skozi avtomatično optimizacijo, lažjim izvozom podatkov in hitrejšim iskanjem po BOM-u.

  • Pospešite kreiranje velikih sestavov z opcijo avtomatske optimizacije razrešenih in lahkih komponent in avtomatičnim popravljanjem manjkajočih referenc sestavljanja.
  • Lažji izvoz z opcijo izvoza komponent sestava kot posebej STEP datoteke.
  • Najdite informacije v kosovnici (BOM) hitreje s filtriranjem in identificiranjem prepisanih vrednosti z uporabo označevanja.

Delajte skupaj – omogočite boljšo povezavo vseh oddelkov podjetja s hitrejšimi in varnejšimi procesi kreiranja 2D in 3D dokumentacije.

  • SOLIDWORKS PDM: Sporočite spremembe datotek z možnostjo urejanja PDM obveščevalnih predlog s HTML. Pomagajte oddelkom deliti in urejati datoteke produktivnejše s poenostavljenim uporabniškim vmesnikom za običajne operacije kot so dodajanje datotek, checking in/out datotek, map in še več. Nadgradite SOLIDWORKS verzije datotek hitreje z oprabo File Version Upgrade Tool ko prepisujete zadnje verzije datotek.
  • SOLIDWORK Inspection: Izboljšajte sodelovanje ekipe z uporabo strojnega učenja, da samodejno izvlečete informacije iz 2D PDF-a za izdelavo kontrolnega poročila.
  • SOLIDWORKS MBD: Prikažite vaš sestav jasneje z možnostjo pogleda vseh dimenzij v 3D pogledu.
  • SOLIDWORKS Electrical: Ustvarite hibridno dokumentacijo, ki vključuje risbe, opombe in poročila na isti strani, tako da vključite tabele poročil, kot so kosovnica in seznami žic, na katero koli risbo električnega projekta. Prikažite informacije o povezavi komponent v oznaki, ki jo lahko dinamično vstavite v sheme.

Oglejte si SOLIDWORKS 2023 Beta in se povežite z drugimi uporabniki beta v skupnosti SOLIDWORKS Beta.

Si želite predogledati novo izdajo na spletu? Ni problema, zaženite SOLIDWORKS 2023 Beta prek spleta brez prenosa programske opreme.

Ste navdušeni? Čakanja je konec, preizkusite SOLIDWORKS 2023 še danes!

Vir: SOLIDWORKS 2023 Beta is Live! Preview SOLIDWORKS 2023 Using Your Models and Workflows