Top 5 razlogov, zakaj pri delu potrebujete SOLIDWORKS PDM

Če trenutno ne uporabljate SOLIDWORKS PDM, vam lahko zagotovim, da vaši oblikovalci in inženirji porabijo preveč časa za ročno upravljanje in iskanje datotek.

Večkrat sem slišal izgovore, da ni vredno vlagati v SOLIDWORKS PDM, vendar naj z vami delim “Top 5 razlogov, zakaj pri delu potrebujete SOLIDWORKS PDM“.

  1. SOLIDWORKS PDM Standard je zastonj!
    • Najboljši razlog je, da SOLIDWORKS PDM Standard dobite brezplačno poleg SOLIDWORKS Premium in Professional! Potrebna je samo namestitev ter konfiguracija okolja.
  2. Poiščite svoje datoteke hitreje
    • Ali uporabljate preveč časa samo za brskanje po mapah in datotekah, samo da bi našli pravo datoteko? S SOLIDWORKS PDM lahko datoteko enostavno in hitro poiščete. Vse kar morate vedeti je nekaj informacij o datoteki, kot so – serijske številke, trenutno stanje izdaje, opisi, dinamični predogledi ….
  3. Pametno upravljanje datotek
    • Preprosto je – s SOLIDWORKS PDM lahko datoteko premaknete ali preimenujete tako, kot bi to storili v programu Windows Explorer, vse reference pa bodo posodobljene.
  4. Preprosto ohranite spremembe
    • SOLIDWORKS PDM samodejno ustvari novo različico datoteke ob vsakem vpisu (Check In). Še bolje – SOLIDWORKS PDM si zapomni, katera različica kosa, sestava in risb gre skupaj. Na voljo je tudi funkcija za prepisovanje različice (Overwrite Latest Version), zato vam ni treba vsakič shranjevati nove različice.
  5. Dostop do celotne zgodovine datotek
    • Ko delate v SOLIDWORKS PDM, lahko prenesete prejšnje različice datoteke, da boste videli, kako je bila datoteka oblikovana v preteklosti. Uporabite lahko celo funkcijo za primerjavo v SOLIDWORKS, da si ogledate razlike med različicami iste datoteke.

Če niste prepričani, kako namestiti SOLIDWORKS PDM, in če se odločite za nakup, ne skrbite. Strokovnjaki IB-CADDY vam lahko pomagajo pri nastavitvi programske opreme in z uporabo lahko začnete v samo nekaj dneh. Še bolje, z nami se lahko celo kvalificirate, če se nam pridružite v enem od številnih tečajev PDM, ki jih ponujamo.

Več informacij o SOLIDWORKS PDM in primerjavo med SOLIDWORKS PDM Standard in Professional lahko najdete na naslednji povezavi: https://solidworks.ib-caddy.com/products/pdm.php