Poenostavite ekipno delo – Collaborative Business Innovator

Neredna in nekonsistentna komunikacija je značilna za veliko podjetij. Običajno člani vsakega oddelka zgolj med seboj razpravljajo o raznih pomembnih vprašanjih. Deljenje informacij, pridobivanje povratnih informacij ter zagotavljanje pretoka najnovejših informacij pa je lahko težavno že znotraj samega oddelka, kot je npr. razvoj. Do zdaj.

3DEXPERIENCE® platforma poskrbi za enostavno sodelovanje z ljudmi tako znotraj kot zunaj podjetja, vključno s partnerji, dobavitelji in proizvajalci.

Vloga Collaborative Business Innovator znotraj platforme ponuja vse aplikacije, ki jih potrebujete za lažjo (in morda celo zabavno) komunikacijo celotne ekipe. Pri tem ni treba prenesti in namestiti nikakršne programske opreme. Za sodelovanje v komunikaciji ne potrebujete ne CAD programov ne znanja.  

Povežite se z vsemi v ekipi

Osrednja točka sodelovanja je aplikacija 3DSwym. Je temelj vloge Collaborative Business Innovator, ki omogoča, da se lahko vsi skupaj zberejo kot ekipa, na eni skupni platformi za izmenjavo informacij v realnem času.

Tako kot na znanih platformah socialnih medijev lahko tudi tukaj delite objave, razpravljate o projektih, ustvarjate naloge, postavljate vprašanja ali v obliki ankete predstavite ideje o izdelku. Poljubno prilagojeni pogledi na nadzorni plošči vam omogočajo prikazovanje samo tistih informacij, ki jih potrebujete, da lahko opravite svoje delo.

Zavarujte skupno rabo datotek v oblaku

Oglejte si, shranite in sinhronizirajte poslovne podatke z aplikacijo 3DDrive, ki vam omogoča, da datoteke shranite na enem mestu v oblaku. Varno dostopajte do datotek in jih preprosto delite. Z enim klikom lahko iz 3DDrive delite 3D model z drugimi na platformi iz vašega podjetja. Tudi zunanji ljudje, ki niso člani vaše platforme, jo lahko v varnem okolju hitro odprejo za pregled.

Poenostavite pregled dizajnov

Aplikacija 3DPlay omogoča pregled oblikovanja s poglobljeno vizualizacijo in animacijo podatkov, shranjenih na platformi 3DEXPERIENCE. Ker aplikacija uporablja tehnologijo WebGL, lahko pregledujete različne 3D in 2D CAD formate brez potrebe po namestitvi dodatnih vtičnikov za predogled 3D in 2D modelov v aplikaciji 3DPlay.

Nato lahko podrobno pregledate model – povečate, zasukate, merite – in podate komentarje. Ne glede na to, ali imate na svoji napravi dostop do CAD orodja, lahko svoj dizajn objavite neposredno iz aplikacije 3DPlay v vašo skupnost za povratne informacije o izdelanem dizajnu.

Z uporabo vloge Collaborative Business Innovator lahko poenostavite potek komunikacije in izboljšate produktivnost. Vsi delajo s skupne platforme. V nekaj minutah po prijavi lahko pregledate in komentirate 3D modele. Hitro sestavite poglede, ki prikazujejo samo tiste podatke, ki jih potrebujete, da opravite svoje delo, in začnite razpravljati o izdelkih v vaših skupnostih.

Vir: https://blogs.solidworks.com/solidworksblog/2020/03/make-it-easier-to-work-as-a-team-collaborative-business-innovator.html