Formlabs Pro Service Plan (PSP)

Profesionalni uporabniki so odvisni od profesionalne podpore za brezhibno delo s 3D tiskanjem. Formlabs nudi tovrstno storitev preko Pro Service Plan-a (PSP). 

Kaj je PSP?

Pro Service Plan (PSP) nudi storitve, ki so dodana vrednost k že vključeni podpori splošne garancije. Dobite določene privilegije in prednosti za hitro odpravljanje nelagodnih ovir. S tem se bistveno skrajša čakalna doba popravila in takoj nadaljujete s tiskanjem. Tako brezskrbno opravljate 3D tiskanje, saj se zavedate, da imate na svoji strani Formlabs strokovnjake, ki so pripravljeni pomagati.

PSP izvaja neposredno Formlabs in vključuje štiri bistvene storitve:

  • 60 minutno spletno izobraževanje po vaši želji za vaše primere
  • podporo in pomoč preko telefona
  • prednost pri sporočilih (mailih)
  • Hot Swap: začasni nadomestitveni tiskalnik v času popravila vašega tiskalnika

Na voljo je tudi Extended Pro Service Plan + Warranty kar pomeni PSP in garancija za dve leti, ki vsebuje vse zgoraj navedene storitve. Za Extended Pro Service Pan je obvezna tudi dodatna garancija.

Kako do PSP?

Za sklenitev PSP sta na voljo dve možnosti:

  • PSP se naroči ob nakupu skupaj s tiskalnikom in
  • PSP se lahko kupi naknadno ob roku trajanja garancije

Prejmete fizično kodo s katero aktivirate storitev. Nato bo v stik z vami stopilo osebje iz Formlabs-a, ki vam bo podalo vse potrebne informacije.

Delovni časi in kontakti Formlabs PSP podpore.


Tabela: Primerjava podpore z ter brez PSP.

 

Refurbished Form 2 ima vključeno splošno enoletno garancijo in se zanj prav tako lahko kupi/dokupi PSP, ni pa možno kupiti Extended Pro Service Plan in Extended + Warranty.

Želite več informacij?

Splošni pogoji storitve PSP.

Za dodatna vprašanja nam pišite na elektronsko pošto info@ib-caddy.si ali pokličite na telefonsko številko 01 566 12 55.

Formlabs Spletna Trgovina
home banner