Webinar: Dosezite proizvodno odličnost na osnovi vpogleda v proizvodne podatke

Termin: 17.julij 2024, ob 20h
Prijava: https://bit.ly/3zLjB1l

Od začetnega naročila in inženirske zasnove prek proizvodnje do fakturiranja vsak posameznik v proizvodni organizaciji pomembno prispeva k njenemu uspehu.
Pametne proizvodne platforme so ključnega pomena pri omogočanju izmenjave podatkov v realnem času in sodelovanja med različnimi oddelki in stopnjami proizvodnje.
Ta sposobnost je ključnega pomena za prilagajanje hitro razvijajočim se tržnim razmeram in ohranjanje konkurenčnih prednosti.

Pridružite se nam v sredo, 17. julija, ob 20h, na brezplačnem webinarju, kjer bodo predstavljene možnosti kako izkoristiti podatkovno vodene vpoglede, ki so bistveni za krmarjenje po zapletenih proizvodnih operacijah na ravni oddelka.

Ključne točke razprave bodo vključevale:

  • Integracija operativnih podatkov oddelka s poslovnimi cilji: Naučite se uskladiti operativne podatke s splošnimi poslovnimi cilji, da zagotovite kohezivno in strateško odločanje.
  • Povečanje učinkovitosti in odgovornosti v celotnem podjetju: odkrijte nadzorne plošče in ključne kazalnike uspešnosti za racionalizacijo procesov in izboljšanje odgovornosti v vseh oddelkih ter spodbujajte učinkovitost in produktivnost.
  • Izboljšanje odzivnosti na zahteve proizvodnje in tržne spremembe: pridobite vpogled v to, kako ostati agilen in se odzivati ​​na nenehno spreminjajoče se zahteve proizvodnje in tržno dinamiko.
  • Prepoznavanje težav, preden vplivajo na posel: Opremite sebe in svojo ekipo z orodji in znanjem za proaktivno odkrivanje in reševanje težav ter tako zaščitite svoje podjetje pred morebitnimi motnjami.

Ne zamudite te priložnosti za izboljšanje operativne odličnosti vaše organizacije s strategijami, ki temeljijo na informacijah in podatkih. Registrirajte se zdaj, da si zagotovite svoje mesto in naredite prvi korak k preoblikovanju svojih proizvodnih operacij.