Kako 3DEXPERIENCE pospešuje delo s programom SOLIDWORKS

Od julija dalje bodo vse nove SOLIDWORKS Desktop CAD licence vključevale storitve v oblaku kot del naročnine. Tudi obstoječi SOLIDWORKS uporabniki bodo imeli možnost dodajanja teh zmogljivih in varnih oblačnih storitev. Te zmogljivosti vam bodo omogočile ustvarjanje v varnem in sodelovalnem okolju, odprtem za vsakogar.

Kaj imajo od tega SOLIDWORKS uporabniki?

Z zmogljivostmi, ki pridejo v juliju, boste lahko delili 3D modele s komerkoli – neposredno iz SOLIDWORKSA. Ni vam potrebno pošiljati datotek ali prenašati posebnih 3D pregledovalnikov.

Skupna raba pa ni edina izboljšava, do katere boste imeli dostop julija. Svoje podatke boste lahko shranili v oblak neposredno iz SOLIDWORKS-a – v varnem središču boste lahko shranjevali in dostopali do svojega dela. Vedno boste vedeli kje najti svoje podatke in katera je najnovejša različica.

Kaj pa, če morate z vašimi podatki narediti še več? Dandanašnja orodja za oblikovanje ustvarjajo ogromno količino podatkov. Za mnogo uporabnikov to pomeni ročno upravljanje referenc datotek, upoštevanje shem poimenovanja datotek, ki odražajo stanje revizije, in veliko skrbi, da bo vaše trdo delo nehote spremenjeno ali pa celo popolnoma izgubljeno. Nova orodja zagotavljajo varno shranjevanje in skupno rabo podatkov, upravljanje različic in revizij in pregledovanje dizajnov z ostalimi CAD uporabniki in netehničnimi člani ekipe.

Kaj je vključeno?

  • Skupna raba dizajnov in označevanje
  • Varno shranjevanje in revizioniranje
  • Upravljanja in nadzor nad konstruiranjem

Skupna raba dizajnov in označevanje

Uporabniki SOLIDWORKS-a lahko medsebojno sodelovanje dvignejo na višjo raven tako, da povabijo kogarkoli, da si ogleda in označuje na 3D model v oblaku.

Varno shranjevanje in revizioniranje

Online shramba, ki je namensko zasnovana za CAD reference in možnost sodelovanja. Enostavno označite svoj model, da vam ga ostali člani ekipe ne spremenijo. Ko končate, posodobite stanje modela v “Released”, namesto, da ga premikate v novo mapo.

Ko je potrebno podati povratno informacijo o dizajnu, uporabite robustno rdečo barvo in označite model z merami in opombami.

Upravljanje in nadzor nad konstruiranjem

Ko ste pripravljeni, imate poln dostop do nabora orodij, ki vam pomagajo pri spreminjanju dizajna. Pridobite potrebne odobritve ostalih članov in nadzirajte potek dela.

Kot lahko vidite, obstaja veliko razlogov za navdušenje nad novo objavo, da bo več SOLIDWORKS uporabnikov dobilo dostop do 3DEXPERIENCE platforme. Pri IB-CADDY-ju z veseljem pomagamo našim uporabnikom narediti ta pomemben prvi korak na platformi za razvoj izdelkov prihodnosti, ki se prilagaja vam, ne glede na vaše potrebe. Te izboljšave v oblaku povezujejo SOLIDWORKS s 3DEXPERIENCE platformo, kjer se vaše možnosti razširijo preko formalnega upravljanja podatkov tudi na druga področja razvoja izdelkov, kot so napredne simulacije, proizvodnja in trženje.