Webinar: FARO Tracer – Laserski projekcijski sistem

Featured Video Play Icon

V webinarju je predstavljen FARO Tracer Laser Projector. FARO Tracer je sistem ki v prostoru prepozna varjenec ali sestav ki ga montirate in vam preko uporabe CAD modelov projicira točno pozicijo in orientacijo naslednjega kosa za varjenje, vrtanje ali montažo. S pozicijsko točnostjo FARO Tracer Laser Projector-ja 0,25mm, tako na ravnih, ali organskih oblikah, lahko deloma ali v popolnosti nadomestimo šablone in vpetja. Na takšen način pohitrimo in pocenimo našo proizvodnjo, saj ne potrebujemo časa za izdelavo in kasnejše vzdrževanje in hrambo šablon in priprav.

Velika prednost FARO Tracer Laser Projector-ja je uporaba IPV oziroma in-process verification. Za zajem obdelovanca FARO Tracer uporabi kamere in rezultate primerja s CAD modelom. Verificiramo lahko vsako fazo obdelovanja in se resnično prepričamo da smo namestili vse komponente in da so le te na svojem mestu. S tem se izognemo potrebi po predelavah in dodelavah in predvsem izmetu, saj napake v procesu izločamo dvo nivojsko.

Za več informacij o FARO produktih, lahko obiščete našo spletno stran, ali pa nas kontaktirajte na info@ib-caddy.si ali telefonsko številko 01 566 12 55.