DriveWorks – Xpress, Solo ali Pro?

Programsko opremo DriveWorks uporabljajo velika in mala podjetja za avtomatizacijo načrtovanja in konfiguracijo prodaje. Ne glede na to, ali ste inženir, ki potrebuje avtomatizacijo oblikovanja vaših SOLIDWORKS modelov, ali podjetje, ki želi ponuditi konfigurator izdelkov in vodeno prodajo za vaše prodajne ekipe, distributerje in celo stranke, je programska oprema DriveWorks najboljša izbira za SOLIDWORKS.

S programom DriveWorks je ustvarjanje vaših SOLIDWORKS CAD modelov, 2D in 3D risb, dokumentov in proizvodnih podatkov avtomatizirano, kar zmanjšuje ročno interakcijo in pospešuje ustvarjanje novih različic dizajna. To podjetjem omogoča, da osvobodijo oblikovalce in inženirje ponavljajočih se nalog in zmanjšajo stroške za izdelke, ki so že bili zasnovani.

Zagotavljanje prodajnega konfiguratorja za vašo prodajno ekipo, distributerje in celo stranke je zelo zmogljivo prodajno orodje. Uporabite ga za vodenje netehničnih ljudi skozi razpoložljive možnosti po meri, zagotavljanje hitrega odziva na prodajne poizvedbe in hitro konfiguriranje natančnih ponudb. Ne glede na to, ali so vaši inženirji in prodajne ekipe v podjetju, na terenu ali delajo prek trgovcev in distributerjev, vam bo prodajni konfigurator omogočil hitro in profesionalno ustvarjanje dizajnov po meri.

Obstajajo trije nivoji programske opreme DriveWorks. Na spodnjih povezavah si lahko ogledate edinstvene funkcije v vsaki različici ali jih primerjate v primerjalni matriki.

  • DriveWorksXpress – Osnovna avtomatizacija načrtovanja, brezplačno vključena v vsaki licenci SOLIDWORKS-a. Nadgradite na DriveWorks Solo ali DriveWorks Pro kadarkoli.
    • Navodila za brezplačno aktivacijo najdete TUKAJ.
  • DriveWorks Solo – Naprednejše vnosne maske, ter generiranje modelov, risb ter ponudb. Možna nadgradnja na DriveWorks Pro.
    • Brezplačen 30-dnevni preizkus lahko zahtevate TUKAJ.
  • DriveWorks Pro – Popolna programska oprema za SOLIDWORKS avtomatizacijo in spletni 3D CPQ konfigurator.

Za več informacij o tem, kako bi lahko avtomatizacija oblikovanja spremenila vaše podjetje, pa lahko kontaktirate IB-CADDY in vam bomo svetovali.