SOLIDWORKS Manage 2022 – Novosti

Featured Video Play Icon

Solidworks Manage 2022 predstavlja priročne nove načine za dostopanje, deljenje in dokumentiranje  dizajnov. Novo za to različico je možnost ustvarjanja HTML obvestil. Ta obvestila so lahko vizualno prilagojena, tako da označijo in poudarijo ključne informacije za uporabnika.
Zdaj lahko tudi vključite povezave do spletnih strani, s katerimi lahko uporabniki enostavno dostopajo do zapisov v Manage spletnem portalu.
Ta ECO zahtevek, zahteva da se dobavitelja jeklenk,  ki je določen v kosovnici, pregleda in posodobi na drugega dobavitelja.
Novo v 2022 je možnost ustvarjanja priljubljenih filtrov za kosovnico. Ti filtri so lahko ustvarjeni za določene uporabnike ali pa za vse uporabnike v podjetju.

Sodelovanje z drugimi lahko pospeši reševanje problemov.  Zdaj lahko kosovnico delite po e-pošti ali s povezavo. Nanešeni filtri se upoštevajo in referenčni stolpci se lahko izbirajo za urejanje.

Ta deljena kosovnica omogoča ključnim udeležencem, da urejajo seznam, brez dostopa do Solidworks Manage-a. Ko se te spremembe dokončajo, se prenesejo v izvirni zapis..

Nadzorne plošče lahko tudi izkoristijo novo zmožnost povezav in lahko na primer olajšajo delo vodjem projektov, da dostopajo do ključne vsebine tudi ko so na terenu.

Ta naloga je označena kot končana, vendar more biti ponovno pregledana. Zdaj lahko v 2022 nalogo označite kot nedokončano in nadaljujete z nalogo.

Za SOLIDWORKS uporabnike ima Manage vtičnik veliko novih izboljšav. Dodan je bil, zavihek v katerem si lahko uporabniki ogledajo svoje dodeljene naloge, dodana pa je bila tudi možnost filtriranja nalog, ki imajo povezane SOLIDWORKS datoteke.
Znana orodja kot je Task Board, so prav tako na voljo v vtičniku – z možnostjo ustvarjanja novih opravil, direktno v tem orodju.
Iz strukturnega pogleda izbira specifične komponente sedaj pokaže vse komentarje, ki so bili ustvarjeni. Uporabnikom da s tem povratne informacije vezane na dizajn.

Novo v  2022 je možnost prikaza top-down kosovnice.
Ta sestav ima dva predmeta ročno dodana v kosovnico, vsak po 2 krat. Ti dve datoteki se prikažeta v namenskem zavihku imenovanem Manually added files. Dostop do njiju je enostaven, da jih lahko vključimo v sestav. Ko sta enkrat dodani se obarvata rdeče in lahko ju izbrišemo iz seznama.

Dodajanje unikatnih številk na komponente zagotavljajo pomembno sledljivost. Zajemanje unikatnih številk je močna sposobnost Manage-a. Nova sposobnost v 2022 je sklicevanje na povezane zapise kosovnice direktno na risbi. Ti povezani zapisi so sedaj oddaljeni samo desni klik in omogočajo hiter dostop do podprtih dokumentov kot je ta certifikat skladnosti.
Novo v 2022 je Manage vtičnik za Microsoft Word, Excel in Powerpoint. Ta vtičnik omogoča priročen dostop do pogosto uporabljenih Manage ukazov.

Lastnosti dokumentov, kot opis tega Word-ovega dokumenta, so enostavno dodane. Poleg sklicevanja na lastnosti aktivnega dokumenta, se lahko sklicujete na lastnosti drugega zapisa. S tem prihranite čas in zagotovite natančnost.

Z novimi načini za dostop, deljenje in dokumentiranje dizajnov, Solidworks Manage 2022 dvigne upravljanje vaših podatkov na višji nivo.