SOLIDWORKS 2022 – Povečajte učinkovitost in sodelovanje

Povečanje produktivnosti v procesu načrtovanja in konstrukcije in tako zagotoviti hitrejše lansiranje izdelka na trg ni enostavno. Prvi izdelek na trgu pogosto osvoji levji delež prodaje. SOLIDWORKS 2022 prinaša številne izboljšave, ki pa vam to omogočajo.

Delajte hitreje

SOLIDWORKS 2022 omogoča hitrejše in lažje kot kdaj koli prej upravljanje velikih in zapletenih sklopov z izboljšanimi poteki dela in bolj inteligentnim upravljanjem načinov, kar zmanjšuje zapravljen čas in poveča produktivnost.

Značilnosti vključujejo:

  • Dramatično izboljšane zmogljivosti pri odpiranju, zapiranju in shranjevanju sklopov
  • Preprosto odprite pod-sklop v “Large Design Review” načinu ali razrešene (resolved) znotraj “Large Design Review” načina
  • Komponente se samodejno razrešijo ko so izbrane v Feature Manager dreveščku

Poleg tega lahko zdaj v Detailing mode načinu lahko odprete risbo neposredno iz sklopa, ki je že odprt v Large Design Review mode načinu.

Delajte pametneje

Konfiguracijske tabele odpravljajo potrebo po shranjevanju konfiguracijskih parametrov v Excelu ali podobnih aplikacijah. Nastavljene samodejno, ko ima del ali sklop več konfiguracij, konfiguracijske tabele olajšajo spreminjanje konfiguracijskih parametrov za dele in sklope. Tukaj je nekaj načinov, kako vam lahko konfiguracijske tabele pomagajo pri pametnejšem delu:

  • Omogočite posodobitve v realnem času
  • Takoj preverite vhode
  • Spremenite konfiguracijske parametre kot sestavni del procesa načrtovanja ne da bi zapustili okolje SOLIDWORKS.
  • Rezultat je lažji potek dela in boljša integracija pri ustvarjanju konfiguracij.

Sodelujte na sodoben način

Skupine, ki lahko učinkovito sodelujejo, naravno pospešujejo inovacije. Vodje in vodstveni delavci, ki lahko prej sodelujejo v postopku pregleda zasnove, pospešijo čas sprejetja odločitve. SOLIDWORKS 2022 povečuje vrednost povezave s platformo 3DEXPERIENCE in tako izkorišča njene zmožnosti sodelovanja.

Tu je nekaj funkcij in izboljšav platforme 3DEXPERIENCE, ki vam bodo pomagale učinkoviteje in uspešneje sodelovati:

Dostopajte do svojih najljubših ukazov 3DEXPERIENCE z več mest znotraj 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS
Uvedite orodja v oblaku, kar omogoča prilagodljivost brez dragih stroškov IT
Omogočite vodjem, menedžerjem in prodajalcem dostop do 3D sestavov in interakcijo z njimi brez potrebnega znanja CAD ali potrebe po licenci CAD – s katere koli lokacije ali naprave

Povečajte svojo konkurenčno prednost, tako da izkoristite moč in širino portfelja 3DEXPERIENCE Works.