Čas je za brezskrbno upravljanje podatkov

Featured Video Play Icon

Če bi, kot večina SOLIDWORKS uporabnikov, razmišljali o upravljanju podatkov, potem vas bodo skrbele stvari, kot so:

  • Varno centraliziranje svojih podatkov
  • Zagotavljanje ustreznih pravic za dostop
  • Izogibanje neusklajenosti v različicah in naključnega prepisovanja


Morda ste se spraševali: “Zakaj mora biti upravljanje SOLIDWORKS podatkov tako zahtevno?”

Ni potrebno, da je upravljanje podatkov zahtevno. Pomagamo si lahko s Collaborative Designer za SOLIDWORKS. Collaborative Designer za SOLIDWORKS se uporabi, ko obstoječo licenco za SOLIDWORKS povežete s 3DEXPERIENCE platformo. To je hiter, prilagodljiv in enostaven začetek upravljanja SOLIDWORKS podatkov v oblaku.

Kako se to naredi?

Vse se začne, ko shranite SOLIDWORKS kose, sestave in risbe v svoj zasebni prostor na 3DEXPERIENCE platformi. Vse kar potrebujete je integrirano v SOLIDWORKS oknu, zaradi česar vam ni treba zapustiti znanega SOLIDWORKS okolja.

Vključeno je tudi orodje, ki vam omogoča avtomatizirano selitev podatkov v oblak.

Ustvarjanje novih revizij in upravljanje življenjskega cikla datotek je enostavno.

Vsi uporabniki vidijo na čem delajo drugi člani ekipe in lahko komunicirajo prek aplikacij, vgrajenih v platformo. Tako je to brezhiben način dela in sodelovanja.

Člani ekipe, ki niso SOLIDWORKS uporabniki, si lahko ogledujejo, označujejo, raziskujejo strukturo izdelkov ter sodelujejo z ostali člani ekipe – vse to lahko naredijo v brskalnika na kateri koli napravi.

Kako deluje?

SOLIDWORKS uporabniki preprosto kupijo in namestijo 3DEXPERIENCE Connector vtičnik. Za člane ekipe, ki niso SOLIDWORKS uporabniki, se kupi licenco za sodelavce, do katere dostopajo prek katerega koli brskalnik. Nič se ne namešča. Izberete lahko med četrtletno ali letno naročnino. Podpora je vključena, posodobitve pa so samodejne.

Vaša trenutna licenca za SOLIDWORKS se ne bo spremenila. Pravzaprav vam niti ni potrebno uporabljati trenutne različice. Upravljanje podatkov v oblaku je podprto v trenutni SOLIDWORKS različici in dveh prejšnjih različicah.

Za razliko od tradicionalne programske opreme za upravljanje podatkov imamo v tem primeru minimalne strošek za IT. Vse nastavitve, ki jih želite prilagoditi, so dostopne v katerem koli brskalniku, vendar lahko večina uporabnikov začne delati takoj z privzetimi nastavitvami.

Kako naprej?

Če iz kakršnega koli razloga če še niste našli svoje idealne rešitve za upravljanje SOLIDWORKS podatkov, si oglejte spodnji video, da vidite, kaj se lahko zgodi, ko SOLIDWORKS povežete z oblakom.

Vir: https://blogs.solidworks.com/solidworksblog/2021/07/its-time-for-hassle-free-data-management.html