Izšla je nova verzija Eureka 10!

Featured Video Play Icon

Eureka 10

Višji nivo komunikacije simulacij CNC in Robota

Eureka Virtual Machining 10 je najmočnejša, zanesljiva in enostavna različica doslej!

Nova različica je na voljo za celoten paket izdelkov Eureka.

 

Kaj so novosti?

Dodatno okno predogleda

Eureka 10 ločeno okno predogleda je namenjeno vizualizaciji področja, ki se obdeluje. Prikaz področja je zelo natančen, kar vam omogoča, da vidite in izmerite vse podrobnosti kot na primer majhno luknjo na zelo velikem kosu ali prehode, ki jih pusti rezkalni prehod.



Spisek uporabljenih orodij v svojem oknu

Novo okno orodij je namenjeno zgodovini orodij, ki so bili uporabljeni med obdelavo. Za vsako uporabljeno orodje je prikazan povzetek z najpomembnejšimi informacijami. Z ukazom za tiskanje je mogoče izvoziti celotno poročilo v obliki PDF.


Zaslonski posnetek simulacije

Zaslonski posnetek simulacije predstavlja stanje simulacije v določenem času vključno s stanjem surovca, ki se obdeluje. Eureka10 vam omogoča, da shranite posnetek simulacije in ga pozneje znova uporabite za nadaljnjo simulacijo. S to novo funkcijo je mogoče shraniti delno stanje dolge simulacije v teku in nato nadaljevati z delom pozneje.


Pred analiza in hitro preverjanje

Novi ukaz »Hitro preverjanje« vam omogoča hitro preizkušanje programa z namenom prepoznavanja sintaksnih napak, območja obdelave, napake pri klicih orodij ali podprogramov in še več, vendar brez popolne simulacije. Z omogočanjem funkcije »Pred-analize« , se hitro preverjanje sistematično izvede pred začetkom nove simulacije, pri čemer se zbere tudi vrsta podatkov, ki omogočajo na primer oceno časa izvedbe.


Eureka Cloud

Nova različica Eureka Cloud pretvori vsak računalnik v omrežju v računalniški vir za simulacijo. Čakajoče simulacije so razvrščene na razpoložljive agente in se izvajajo hkrati. Število simulacij, ki jih je mogoče izvajati vzporedno, je omejeno le s številom razpoložljivih licenc Eureka. Nova različica podpira integracijo z bazami podatkov Microsoft SQL Server.


Novi vmesniki za CAM aplikacije in sisteme za upravljanje orodij

Vmesniki, ki jih je razvil Roboris:

EDGECAM 2021.1, FeatureCAM 2021, PowerMill 2021, Fusion 360 2021, HSMWorks 2021, hyperMILL 2021.1 SP1, ESPRIT 2020, ESPRIT TNG 2021, TDM Global Line 2020, WinTool 2019.1, ZOLLER 2020, CoroPlus Tool Library.

Drugi vmesniki, ki so jih razvili sami ali drugi:

ALPHACAM, CAMWorks, TopSolid, SolidCam, CATIA V5, Go2CAM, SIEMENS NX 10 e NX 1863, Speroni, Mastercam, CosCom, ZW3D, Sum3D, VISI, GibbsCAM, Cimatron, RTM.


Novosti v  Eureka Chronos

Da je postopek optimizacije še bolj samodejen in učinkovit v Eureki Chronos so algoritme še dodatno izboljšali na podlagi povratnih informacij strank in dodane so bile nove možnosti.


Novosti pri Eureka Robot

Različica Eureka Robot 10 podpira Siemens Sinumerik Run MyRobot, najnovejše robote Panasonic in CNC kinematiko v različnih konfiguracijah, vključno s portalnimi stroji z revolver glavo. Poleg tega so bile uvedene nove strategije za interpolacijo kombiniranih zunanjih osi in za nadzor smeri orodja. Eureka Robot razširja tudi funkcije rezanja za aditivno obdelavo s 5-osnimi stroji in antropomorfnimi roboti za procese WAAM, LMD in FFF ter popolnoma vmesnike s specializiranimi CAM-ji, kot je hyperMILL za zapleteno subtraktivno, aditivno ali hibridno obdelavo.

 


Pošljite nam e-pošto na info@ib-caddy.com. Eden od članov naše ekipe ali pooblaščenih prodajalcev se bo takoj obrnil na vas, da se bo pogovoril o vaših specifičnih zahtevah glede prijave in razporedil predstavitev Eureka Virtual Machining.