Digitalna transformacije razvoja produkta na spletni platformi v oblaku

Hitrost inovacij se stopnjuje in podjetja v vseh panogah si prizadevajo, da bi sledila. Izdelki so vedno bolj kompleksni, opremljeni s senzorji, elektroniko in napredno programsko opremo. Ti sodobni produkti vsebujejo in zagotavljajo strojno inteligenco, so lahko izjemno zmogljivi in to velja za celoten razpon od kompleksnih in zanesljivih reaktivnih motorjev do preprostih termostatov.
Proizvajalci, ki želijo iti v korak s časom in ujeti ali prehiteti konkurenco, morajo vpeljati poslovne procese, ki temeljijo na digitalni preobrazbi. Izdelke morajo zasnovati, razviti in izdelati čitreje kot kadarkoli prej. Velikokrat so izdelki dostopni v majhnih serijah, kar zahteva več prilagajanja v proizvodnem procesu in kompleksnejšo logistiko z zunanjimi partnerji. Obvladovanje lokacijsko razpršenih skupin udeležencev celotnega procesa (t.j. od razvoja in konstrukcije, do priprave za proizvodnjo, same proizvodnje, prodaje, dobave in poprodajnih aktivnostih) zahteva programsko okolje, ki polno podpira te zahteve. Tako okolje zagotavljajo rešitve, ki delujejo preko spleta (t.j. na oblaku).
V tem dokumentu si lahko preberete prednosti v procesu digitalne transformacije razvoja produkta z uporabo rešitev na oblaku.

Članek je dostopen na https://bit.ly/2Ey4UT7