Novosti v CAMWorks 2020 SP3

Novosti v CAMWorks2020

Podjetje HCL je kot že vrsto let dominanten na svojem področju in to kaže tudi z novostmi in napredkom, ki jih naredijo vsako leto. Nova verzija CAMWorks 2020 vsebuje tako nadgradnje že obstoječih funkcij in nove funkcije, ki skrajšajo čas  programiranja, povečajo produktivnost in izboljšajo kakovost izdelkov. Več o tem si lahko pogledate v spodnjem videoposnetku.

CAMWorks 2020 SP3 (Service Pack 3)

Podprte platforme (samo 64 bit)

CAD Program

SOLIDWORKS 2020

SOLIDWORKS 2019

CAMWorks Solids 2020

CAMWorks Solids 2019

Operacijski sistem

Windows 10

Windows 8.1

Windows 7 (SP1 ali novejši)

[»Home Edition« verzije niso podprte]

 

Simultana B os za struženje

Funkcija zagotavlja neprestano gibanje B osi pri struženju in s tem omogoča boljši izkoristek strojem, ki imajo možnost simultane B osi.

Prednost struženja z simultano B osjo nam omogoča da lahko kompleksne oblike stružimo neposredno z neprestanim gibanjem B osi in s tem dosežemo območja za katera smo morali prej menjati orodja.

Funkcija podpira vse standardne ploščice za struženje. Uporabniško unikatne ploščice še niso podprte. Podprta so tudi vsa držala orodij.

Funkcijo za simultano struženje z B osjo vključimo znotraj zavihka »Turn Finish« v parametrih za struženje. S klikom na »B axis Settings« odpremo nastavitve, ki jih po naših zahtevah poljubno izberemo.

Več na povezavi:

 

Uvoz/Izvoz obdelovalnih orodij in držal v (*.csv) format

Zagotoviti način, s katerim lahko uporabniki uvažajo podatke orodja za rezkanje, struženje, vrtanje in držala v CAMWorks TechDB. Vse te podatka pa lahko tudi izvažajo v format preglednice (*.csv). To bo pripomoglo k množičnemu dodajanju ali spreminjanju podatkov o orodjih.