3D tiskanje ročnih predlog za obdelavo | Markforged

Predloge za vrtanje so pogosto orodje, ki se uporablja v številnih industrijah in se nanje močno zanašajo v letalskih in vesoljskih industrijah. Kadar je treba vrtanje izvesti ročno, je treba razviti orodje po meri, da se postopek poenostavi in naredili ponovljivega. Orodje s šablono za vrtanje naredi zahtevno operacijo varno, hitro in enostavno.

Oglejte si, kako lahko uporabite Markforged 3D-tiskalnike kot metoda za izdelavo trajnega orodja po meri, in kadar se uporablja za aplikacije, kot so predloge za vrtanje, lahko privede do pomembnih prihrankov na stroških in času.

V zgornjem videoposnetku je pregled kategorije orodja za predloge vrtalnika kateremu sledi primer zasnove od izdelave do uporabe. Kovinski in kompozitni 3D-tiskalniki Markforged skozi ves postopek uporabljajo od konca do konca za hitro uvajanje orodja, ki je vgrajeno tako, da prenese trdo uporabniško uporabo na prodajnem mestu.

Želite več informacij?

Za dodatne informacije o Markforged produktih nam pišite na elektronsko pošto info@ib-caddy.si ali nas pokličite na telefonsko številko 01 566 12 55.

Markforged produkti na IB-CADDY spletni trgovini

 

Vir: https://www.youtube.com/watch?v=gb66SHmYSPA