Odkrijte kaj je novega v SOLIDWORKS Education 2020-2021

Opremite svoje učence s programom SOLIDWORKS in 3DEXPERIENCE platformo

 

Učitelji lahko dajo svojim učencem najmočnejši nabor orodij za načrtovanje na planetu, da jim pomagajo doseči veličino. SOLIDWORKS Education s ponosom napoveduje dve neverjetni rešitvi za načrtovanje za študijsko leto 2020-2021.

Prva, SOLIDWORKS Education Edition 2020-2021 vključuje več kot 12 izjemnih orodij za načrtovanje in inženiring, vključno s SOLIDWORKS Premium 3D CAD programom.

SOLIDWORKS Education vključuje:
  SOLIDWORKS Premium

3D CAD program

  SOLIDWORKS Simulation Premium

FEA orodja

  SOLIDWORKS Flow Simulation

CFD orodja

  SOLIDWORKS Motion

kinematična analiza

  SOLIDWORKS Plastics Premium

analiza modelov in polnjenja kalupov

  SOLIDWORKS Sustainability

orodja za preverjanje vpliva na okolje

  SOLIDWORKS Electrical Professional

orodja za načrtovanje električnih sistemov

  SOLIDWORKS CAM Professional

integracija procesa načrtovanja in proizvodnje

  SOLIDWORKS Model Base Definition

določitev, organizacija in objava 3D PMI

  SOLIDWORKS Composer

orodja za izdelavo tehnične dokumentacije

  SOLIDWORKS Visualize Professional

izdelava kakovostno vsebinskih fotografij

  MySolidWorks Professional

vaša povezava za vse, kar je SOLIDWORKS

  učni načrti in lekcije
  SOLIDWORKS certificiranje

 

Druga, SOLIDWORKS 3D Designer for Education je portfelj 3DEXPERIENCE aplikacij na oblaku. Te integrirane aplikacije optimizirajo sodelovanje med učencem in učiteljem ter bolje pripravijo delovno silo za prihodnost.

3DEXPERIENCE platforma:

  • Omogoča šolam, učiteljem in učencem, da skupaj sodelujejo in inovirajo na eni platformi.
  • Zmanjšuje IT stroške, saj ne zahteva namestitve in se lahko uporablja kadar koli in kjer koli iz katere koli naprave – vključno z Mac računalniki in mobilnimi napravami.
  • Pripravi učence na delovno okolje tako, da jih seznani z vlogami in aplikacijami, ki jih uporabljajo profesionalci, kot sta letalski korporaciji Boeing in Lockheed Martin.
  • Vsebuje aplikacije, ki so kot nalašč za upravljanje delovnih tokov, izpopolnjevanje modelov in izboljšanje inovacij.
  • Povezuje obstoječe SOLIDWORKS podatke s 3DEXPERIENCE platform, ponuja napredne funkcije, umetno inteligenco, upravljanje projektov in še veliko več.

Učenci in učitelji, ki uporabljajo SOLIDWORKS Education 2020-2021 imajo tudi dostop do drugih ugodnosti za povečanje kariernih možnosti:

  • Več kot 15 SOLIDWORKS certifikatov*, vključno z izpitom CSWA-Academic in CSWP-Academic. Učenci lahko potencialnim delodajalcem pokažejo, da obvladajo program SOLIDWORKS in znajo načrtovati in analizirati svoje ideje z uporabo najboljših praks v panogi.

  • Dostop do MySolidWorks Professional for Students z več tisoč ur tutorial video posnetkov, ki pokrivajo širok razpon tematike SOLIDWORKS in 3DEXPERIENCE platforme. Učitelji lahko s samozavestjo svojim učencem zagotovijo najboljša orodja in učne poti za izdgradnjo njihove kariere. MySolidWorks Professional for Students vključuje pripravljalne tečaje za izpite CSWA in CSWP ter najsodobnejše treninge za uporabo 3DEXPERIENCE platforme.

Odkrijte, kaj je novega v SOLIDWORKS Education 2020-2021 in pomagajte svojim učencem raziskati nova obzorja, ki jih ponujata SOLIDWORKS in 3DEXPERIENCE platforma, najmočnejša in široko uporabljena programska oprema za 3D načrtovanje na svetu.

*Učenci lahko opravljajo te izpite brezplačno, če ima njihova šola status SOLIDWORKS Academic Certification Provider in veljavno vzdrževanje za SOLIDWORKS licence.

Vir: https://blogs.solidworks.com/teacher/2020/05/discover-whats-new-in-solidworks-education-2020-2021.html