Razširite svoj doseg v programiranju CNC strojev

V SOLIDWORKS 2020 lahko s uporabo nove funkcije, ki omogoča uporabo mrežnega telesa in vključuje še več možnosti, s pomočjo delovnega procesa dodate nove gradnike za SOLIDWORKS CAM.

V programu SOLIDWORKS 2020 lahko zdaj urejate, odstranjujete in dodajate določene gradnike neposredno iz uvožene datoteke mrežnega telesa. Ne zapravljajte čas, za izdelavo polnega modela! S SOLIDWORKS 2020 in pomočjo enostavnega delovnega procesa za vzvratni inženiring, naredite svoje delo neposredno z uvoženimi mrežnimi datotekami s tem pa si skrajšajte pot do aditivne tehnologije in razširite sodelovanje z orodji za industrijsko oblikovanje.

Ko razmišljate o zadnjem delu oblikovalskega procesa, je prva stvar, ki vam pride na misel, verjetno CAM. Potrjevanje proizvodnih korakov je izredno dragoceno in v programu SOLIDWORKS CAM 2020 z sondo za merjenje postane še boljše. Strojni strokovnjaki običajno uporabljajo sondo za merjenje na CNC stroju, da samodejno najdejo koordinate vpenjala in izmerijo nulto točko. SOLIDWORKS CAM Professional 2020 vključuje sonde za merjenje, ki pospešijo namestitev in izboljšajo kakovost delov.

SOLIDWORKS 2020 je osredotočen na več kot samo CAD oblikovanje. Urejanje mrežnega telesa in sonda za merjenje v SOLIDWORKS CAM vam pomagata postati učinkovitejši v celotnem inženirskem delovnem procesu, od začetka do konca.