Novo pri Sinteritu – Sesalnik prahu, Sandblaster XL in platforma za Lisa in Lisa Pro

Dobra uporabniška izkušnja in učinkovit potek dela sta glavna cilja novih Sinterit produktov. Sinterit ATEX sesalnik, Sinterit Sandblaster XL in Sinterit Platform so trije novi produkti za vas, ki vam bodo olajšali in pospešili SLS izkušnjo.

Sinterit ATEX Vaccum Cleaner

Slika 1: Sinterit ATEX sesalnik povezan s ciklonskim seperatorejm.

Sinterit ATEX sesalnik vam omogoča enostavno in hitro odstranitev prašnega materiala iz Sinterit 3D tiskalnika. Vključuje ciklonski seperator, ki prašni material preusmeri v ločeni rezervoar, katerega zatem reciklirate in ponovno uporabite. Uporablja se lahko tudi kot običajni sesalnik za čiščenje vašega delovnega prostora.

Tehnične specifikacije: Sinterit ATEX sesalnik (PDF)

Tehnične specifikacije: Ciklonski seperator (PDF)

 

Sandblaster XL

Slika 2: Sinterit Sandblaster XL zunaj (levo) in znotraj v uporabi (desno).

Sanblaster XL je peskalnik za čiščenje 3D natisnjenih kosov. Za razliko s prvotnim Sandblaster-jem je dvakratno večji, ima dve šobi za brizganje abrezivnega peska in več drugih elementov kot so močnejši vir svetlobe, različni premeri šob ter kvalitetnejše zaščitne folije.

Tehnične specifikacije: Sinterit Sandblaster XL (PDF)

 

Sinterit Platform

Slika 3: Sinterit Platform za Lisa (lefo) in Lisa Pro (desno).

S Sinterit Platform-o postane vaše delo veliko bolj priročno in mobilno. Ergonomsko zasnovana miza ima nastavljivo višino, ki je zelo pomembno pri pripravi in čiščenju 3D tiskalnika. Platforma je mobila, kar vam omogoča enostavno prestavljanje tiskalnika.

Tehnične specifikacije: Sinterit Platform (PDF)

 

Želite več informacij?

Za dodatne informacije o Sinterit produktih nam pišite na elektronsko pošto info@ib-caddy.si ali nas pokličite na telefonsko številko 01 566 12 55.

Sinterit produkti na IB-CADDY spletni trgovini

Slika 5: Sinterit Lisa Pro komplet.

Vir: https://www.linkedin.com/company/sinterit/