Tisk priključkov za respiratorje v boju proti COVID-19 | Formlabs

Število respiratorjev je v bolnišnicah omejeno in v določenih situacijah, dobava novih naprav ni dovolj hitra za oskrbo večjega števila pacientov.  Dodati priključek napravi za oskrbo več kot enega pacienta lahko pripomore razširiti število oskrbljenih. Teli priključki omogočajo oskrbo dveh, treh ali štirih pacientov s podobnimi potrebami in stanjem z le enim respiratorjem.

Laboratorij oblikovanja in inovacije Northwell Health so Formlabs opremili z STL modeli po standardnih merah. Te datoteke omogočajo vstaviti HEPA filter na vsak konec in povezati cevi pacientov. Northwell aktivno testira in preverja rezultate. Formlabs je uporabil material Draft za pospešitev prototipiranje.

Draft smola in Formlabs produkti

Za hitro izdelavo prototipov in preverjanje geometrije je Draft odlična izbira. Veliko kosov lahko natisne v pol ali nekaj urah zaradi česa že v enem dnevu uvedete število sprememb in izboljšav na vaši ideji. Formlabs ga uvršča v svojo skupino standardnih materialov.

Prenesite Draft tehnične specifikacije (PDF)

Formlabs ponuja širok spekter materialov (preko 20) s katerimi omogoča vsestransko uporabo 3D tiksalnika. Tretja generacija Formlabs tiksalnikov (Form 3, Form 3B in FOrm 3L) delujejo na osnovi LFS tehnologije (Low Force Sterelithography), ki zmanjša sile tiskanja do 75%. To omogoča veliko prednosti kot so površinska kvaliteta, izrazite podrobnosti, manjše točke med podporo in modelom, večja uspešnost tiska, višja natančnost in še več.

Več o Formlabs produktih nam lahko pišete na info@ib-caddy.com.

Formlabs Spletna Trgovina
home banner