Novi FARO FocusS Plus 3D laserski skener: optimizirana tehnologija zajema podatkov

Novosti 3D laserskega skenerja FARO® FocusS Plus zagotavljajo hitrejše delovanje naprave in hitrejšo registracijo na lokaciji. Izboljšana in optimizirana kvaliteta zajema se poleg hitrosti rezultira tudi v kakovostne podatke z zmanjšanim šumom.

Današnji AEC (Architecture, Engineering & Construction) projekti zahtevajo učinkovito povezavo digitalne inteligence z realnim svetom na vsaki točki postopka, od faze načrtovanja do popolnega delovanja. Natančen zajem podatkov omogoča premišljene odločitve med samimi fazami projekta in pomaga, da se vsi udeleženi v procesu izognejo dragim težavam na samem mestu projekta.

Kot del FARO zaveze zagotavljanja prvorazrednih rešitev za zajem 3D realnosti je FocusS Plus predstavljen kot optimiziran 3D laserski skener. FARO FocusS Plus zato vključuje vse prednosti vgrajene v serijo FocusS s poudarkom na izboljšani zmogljivosti.

Koristi kupcev s FARO FocusS Plus:

On-Site Registration (OSR) Registracija na lokaciji) FARO FocusS Plus izvede hitrejšo in zanesljivejšo registracijo na lokaciji. Z zagotavljanjem najučinkovitejše izkušnje skeniranja in obdelave podatkov direktno na lokaciji, delovni tok omogoča nadzor nad zajetimi podatki in s tem zmanjša možnost da bi operater pozabil oziroma zgrešil pomembna območja skeniranja.

Kazalnik stanja – Omogoča popolno vidnost v procesu skeniranja in uporabnikom sporoča stopnjo napredka pri vsakem skeniranju.

En klik za aktivacijo Inklinometra – preprosta rešitev, ki potrjuje razumevanje FARO strokovnjakov  o delovnih tokovih uporabnikov 3D laserskih skenerjev  in omogoča hitro preverjanje nagiba laserskega skenerja z enim samim klikom.

Zmanjšanje podatkovnega šuma – zagotovljeni podatki z zmanjšanim šumom zagotavljajo kvalitetnejšo evalvacijo podatkov.

Za podrobnejši vpogled tehnične specifikacije novega FARO FocusS Plus laserskega skenerja kliknite tukaj.

 

Za vprašanja ali prikaz delovanja naprave smo dosegljivi preko info@ib-caddy.si ali na 01 566 12 55.