BREZPLAČNI postprocesorji za SOLIDWORKS CAM

Imate v delavnici CNC stroje, vaši razvojniki in konstrukterji pa za razvoj in konstrukcijo uporabljajo SOLIDWORKS?
Potem ni razloga, da vaši tehnologi ne bi uporabljali SOLIDWORKS CAM.

Slika je informativna

SOLIDWORKS CAM Standard, ki podpira 2,5-osno rezkanje je namreč BREZPLAČNO dostopen v vsaki verziji programa SOLIDWORKS Standard, SOLIDWORKS Professional ali pa SOLIDWORKS Premium.

V kolikor potrebujete več funkcionalnosti pa je na voljo plačljiv modul SOLIDWORKS Professional, ki podpira 3+2 obdelave, pa tudi struženja, dodatno pa omogoča tudi HSM – ultra hitro rezkanje. Primerjavo med moduloma si lahko pogledate na https://solidworks.ib-caddy.com/products/sw_cam.php.
Za kompleksne večosne obdelave pa lahko ta modul nadgradite na CAMWorks (SOLIDWORKS CAM namreč temelji na CAMWorks tehnologiji).

Kaj pa postprocesorji?
Dobra novice je, da je precej postprocesorjev na voljo BREZPLAČNO.
Na strani https://camworks.com/post-processor-library/ si lahko izberete poste za stroje proizvajalcev, kot so Acer, Anderson, Arco Whitney, Axa, Axyz, Bantam Tools, BFW, Biesse, Bridgeport, Brother, Busellato, C.R.Onsrud, Charly, Cosmos, Dainichi, DMG Mori, Doosan, Emco, HAAS, Homag, JohnFord, JYoti, Kent, KinematicsMachines, LMW, MacPower, Matsuura, Mazak, Miltronics, Morbidelli, OKK, Okuma, Omnitech, Pade, Pinnnacle, Pluratec, Rolans, Saeilo, Smtcl, Super-Jobber, Tormach, Toshiba, Trak, Tree, Ultramill, Weeke, Willis.

V kolikor pa bi potrebovali prilagojen postprocesor, pa se seveda lahko obrnete na pooblaščenega zastopnika za SOLIDWORKS CAM in CAMWorks, t.j. IB-CADDY.
Vaš klic pričakujemo na (01) 566 12 55 ali pa nam pišite na info@ib-caddy.si.