SOLIDWORKS PDM Professional je najboljši za upravljanje s SOLIDWORKS datotekami

Featured Video Play Icon

Ste kdaj modelirali ure, pa vam je kolega prepisal vašo datoteko?
Ste kdaj urejali 2D risbo, pa ste nekje na sredi ali na kuncu ogotovili, da so reference modela neosvežene in tako nimate pravilne osnove?
Ste že kdaj iskali zadnjo shranjeno verzijo datoteke, ki sicer bi morala bili na ustreznem odložišču, pa se potem izkaže, da ni čisto zadnja? Ali pa mogoče niste prepričani, če je res zadnja.

V redu, saj razumete o čem se pogovarjamo. Prej omenjeno so tipični problemi, do katerih pride, če ne uporabljate primernega orodja za upravljanje z vašimi SOLIDWORKS modeli in risbami.
Zato vam nudimo SOLIDWORKS PDM, ki omogoča varni zalogovnih za vse vaše SOLIDWORKS modele, risbe in ostalo projektno dokumentacijo. Poleg tega omogoča varen nadzor dostopa, delo z revizijami, verzioniranje, dostop do zalogovnika skozi Windows Explorer, …

Če mogoče že uporabljate SOLIDWORKS PDM Standard, imate zgornjo funkcionalnost že na voljo.
Namen tega videa pa je predstavitev dodatnih možnosti, katere vam nudi SOLIDWORKS PDM Professional kot so delokrogi in avtomatizacija, softverska integracija, sodelovanje v skupinah in spletni dostop, skalabilnost in zmogljivost.

Poglejte si video.
Lahko pa za vse informacije glede SOLIDWORKS PDM Professional pokličete IB-CADDY na (01) 566 12 55 ali pa nam pišete na info@ib-caddy.si.