Kako do dobre izkušnje s SOLIDWORKS podporo

Zakaj se to dogaja meni?! Samo projekt želim končati!

Vsi smo bili v takšni situaciji: imate rok zaključevanja in nekaj, na kar ste se zanašali, in dela skoraj ves čas vas pušča na cedilu. To bi lahko bilo vaše najljubše elektronsko orodje, ki hitreje kot običajno prazni baterijo ali pa vaša garažna vrata, ki se ne bodo zaprla, ko boste hiteli iz hiše, da bi otroke pripeljali na avtobus!

Vaš zastopnik (VAR) in ekipe tehnične podpore SOLIDWORKS so tu, da vam pomagajo v teh temačnih trenutkih! Ne, ne moremo diagnosticirati, zakaj vaš otrok ne bo pojedel pice ali zakaj Chrome uporablja toliko pomnilnika … ampak glede SOLIDWORKS-a, Simulacij, PDM-a itd. – vam lahko pomagamo!

“Odlično Mark!” upam, da boste rekli, “Toda kako lahko pridobim največ iz podpore in kaj lahko pričakujem?!”

Rachel York (User Advocacy Manager) in Mark Johnson (Expert Technical Support Engineer, Escalation Manager for the Americas at SOLIDWORKS) sta izdelala diagram poteka, ki podrobno opisuje, kaj lahko pričakujemo in kdo je lastnik katere akcije, ki pomagajo vsem SOLIDWORKS uporabnikom z aktivnim letnim vzdrževanjem da dobijo najboljšo možno izkušnjo.

Začnimo; Imate težavo ali vprašanje za katerega ne morete najti odgovora;

Kot lahko opazite vaš zastopnik programske opreme (VAR) je vaš prvi kontakt za podporo.

Kaj se zgodi če moj VAR nemore ponuditi končne rešitve? Nadaljumo potek diagrama:

Odlično, ampak kaj se zgodi, če je moja težava napaka ali trenutna omejitev programa?

Torej, sedaj, imam SPR ali ER številko in upajmo, da je rešitev za moje vprašanje. Kako se to popravi? Kdaj se to popravi?

Kot je prikazano na diagramu, so trajne rešitve (popravki SPR) in izboljšave programske opreme dostavljene v rednih servisnih paketih SOLIDWORKS-a (5 servisnih paketov na verzijo!) ali v naslednji verziji.

Ekipa, ki se ukvarja z razvojem SOLIDWORKS-a, neutrudno dela, da nenehno pregleduje kodo in izvaja preoblikovanje projektov, da bi: izboljšalo zmogljivost, stabilnost, odpravilo izredne napake in seveda dodalo nove funkcionalnosti.

Spodaj je celoten diagram poteka kot ena slika, ki jo lahko shranite, prenesete, natisnete ali izmenjujete!

DS SOLIDWORKS je in vedno bilo podjetje, osredotočeno na uporabnika – skoraj vsaka izboljšava, ki jo dodamo programski opremi, izhaja iz povratnih informacij uporabnikov!

Čeprav smo vsekakor razburjeni, če slišimo, da nekaj ne ustreza vašim pričakovanjem, je posredovanje te težave tehnični podpori neposredna pot do skupin za podporo in razvoj SOLIDWORKS-a in je edini način, da vam pomagamo premagati vprašanja in težave, povezane s SOLIDWORKS-om.

Nimate sklenjenega vzdrževanja? Povečajte vrednost, ki jo prejmete iz programske opreme SOLIDWORKS, in preverite vse funkcije, do katerih imate zdaj dostop, tako da sklenete letno vzdrževanje. Popoln seznam vseh prednosti, ki jih prinaša SOLIDWORK vzdrževanje, si preberite na naslednji povezavi https://solidworks.ib-caddy.com/support.php .

Vir: https://blogs.solidworks.com/solidworksblog/2019/04/i-need-help-how-to-have-the-most-positive-experience-with-tech-support.html