6 dobrih razlogov za nadgradnjo na PDM Professional

Workgroup PDM prihaja do konca svojega življenja, zakaj torej ne nadgradite na PDM Sandard ali PDM Professional?

Dobra novica je, če imate SOLIDWORKS Professional ali Premium, že imate licence za PDM Standard.

Tukaj je 6 dobrih razlogov za nadgradnjo:

 

  1. Intuitiven vmesnik programa – Windows Explorer

PDM Standard in PDM Professional temeljita na industrijskih standardnih zbirkah podatkov Microsoft SQL in uporabljata znani vmesnik programa Windows Explorer za varno shranjevanje, pridobivanje in upravljanje s podatki o projektu v vašega podjetja.

 

  1. Integrirana varnost s popolnim nadzorom dostopa do datotek in delovnih tokov

Vgrajene funkcije varnosti in dovoljenja vam pomagajo nadzirati dostop do pomembnih informacij in omejiti pomembne podatke samo tistim, ki jih potrebujejo.

 

  1. Popolnoma integriran v SOLIDWORKS 3D CAD

Portfelj izdelkov PDM, ki je popolnoma integriran v SOLIDWORKS 3D CAD (med drugim), pomaga izboljšati produktivnost preko vgrajenega nadzora verzij in revizij, s čimer se pravočasno zagotovijo prave informacije pravim osebam.

 

  1. Nastavljivi delovni tokovi za procese v podjetju

Elektronski delovni tokovi pomagajo zagotoviti, da se ključni podatki o projektu ne zadržijo (čaka na odobritve), pa tudi določajo jasen, nadzorovan proces, ki mu lahko sledi celotna ekipa.

 

  1. Hitro in enostavno orodje za iskanje in vgrajeno upravljanje referenc

Do kosovnice lahko dostopajo vsi uporabniki v PDM, prihranijo čas in denar, oblikovalci pa se osredotočajo na oblikovanje.

 

  1. Popolna sledljivost za namene reviziranja in certificiranja

Za podjetja, ki uporabljajo FDA, ITAR, ISO ali druge oblike certificiranja, je bistvenega pomena zagotoviti sledljivost poročil o spremembah modela v zgodovini. PDM to naredi zelo hitro, s klikom na gumb.

 

Katerega bi morali izbrati?

PDM Standard je idealna rešitev za majhne skupine uporabnikov na enem mestu, da pridobijo nadzor nad njihovimi oblikovalskimi podatki, najdejo datoteke veliko hitreje in upravljajo popravke, da zagotovijo pravilne informacije za izdelavo.

PDM Professional razširja zmogljivosti PDM standarda, z naprednejšimi zmogljivostmi za večdelne skupine, avtomatiziranim ustvarjanjem datotek, kot so dokumenti PDF in STEP, pa tudi podpora za številne druge vrste datotek, kot so Microsoft Office, Autocad in ProEngineer.

PDM Professional ponuja tudi predloge za ustvarjanje doslednih struktur map za projekte in razširitev PDM na preostalo organizacijo z zagotavljanjem avtomatiziranih orodij za izvoz kosovnice, ki jih bodo pobrali drugi poslovni sistemi, kot je ERP / MRP.

Več informacij o različicah SOLIDWORKS PDM si oglejte PDM matriko.

 

 

vir:  6 Good Reasons To Upgrade To PDM Professional