Eureka Virtual Machine NC coder in G-code assistent

Nova različica Eureka Virtual Machine predstavlja z nov dodatek imenovan Eureka NC Coder. Tej verziji je dodanih več izboljšav v primerjavi z obstoječimi verzijami Eureka Virtula Machine G-Code, Eureka Chronos in Eureka Robot. 

Eureka NC Coder je revolucionarna rešitev t.i. “vse v enem”, ki omogoča programiranje CNC strojev tipa »swiss type« in večkanalne stružnice z gnanimi orodji. Podpora vse priljubljene CAM sisteme na trgu.

Sam sistem CAM naredi pot orodja za vsako operacijo, ki je potrebna za strojno obdelavo. Eureka NC Coder pa omogoča razvrščanje programiranih obdelav med delovnimi kanali na CNC stroju. Med tem dodajamo tudi ukaze za sinhronizacijo, dodajamo pred nastavljene bloke G-kode za prenos kosa ali druga posebna opravila. Izdelava G-kode poteka z uporabo vgrajenega post procesorja, kjer lahko takoj neposredno preverimo program z branjem G-kode v zanesljivi digitalni repliki stroja CNC. 

Za več informacij o ponudbi, lahko obiščete našo spletno stran. Ali pa nas kontaktirajte na info@ib-caddy.si ali telefonsko številko 01 566 12 55