SOLIDWORKS sponzorstva za študentske ekipe

Featured Video Play Icon

SOLIDWORKS že več kot 20 let sponzorira študentske ekipe, ki sodelujejo na regionalnih, državnih in mednarodnih tekmovanjih. Predstavniki SOLIDWORKS Edu ekipe so hodili po poljih, ogradah in boksih v vseh vremenskih razmerah, da bi se pogovarjali s študenti in navijali za študentske inženirske ekipe, ki uporabljajo SOLIDWORKS in 3DEXPERIENCE programsko opremo za načrtovanje, simulacijo in dokumentacijo.

Ekipa Zenith Baja, Indija

Letos SOLIDWORKS podpira več kot 250 organizacij in tekmovanj s preprosto aplikacijo na www.solidworks.com/studentsponsorship.

Programska oprema za ekipe vsebuje SOLIDWORKS. Obstajata pa tudi dve ponudbi v oblaku, ki se povezujeta z namiznim (klasičnim) SOLIDWORKS-om (SOLIDWORKS Desktop) – SOLIDWORKS Cloud Apps (100 % v spletnem brskalniku) in 3DEXPERIENCE Engineer. 3DEXPERIENCE Engineer izboljša SOLIDWORKS z orodji za SIMULACIJE, ki uporabljajo Abaqus tehnologijo in elektromagnetne analize.

WPI Formula Hibrid Electric, ZDA

Pri SOLIDWORKS-u so poenostavili postopek za sponzoriranje ekipe, ki potrebujejo namizni SOLIDWORKS, 100-odstotna orodja za načrtovanje v oblaku, shranjevanje v oblaku, skupno rabo datotek, nadzor revizij in napredne simulacije.

https://www.solidworks.com/product/students/solidworks-sponsorship-student-teams

SOLIDWORKS Desktop povezan na platformo za shranjevanje v oblak in PLM

Ekipe morajo tudi upravljati svoje podatke. Zato lahko delajo s podatki v oblaku. 3DEXPERIENCE Add-In povezuje namizni SOLIDWORKS s 3DEXPERIENCE platformo za shranjevanje v oblaku, skupno rabo in upravljanje življenjskega cikla izdelka (PLM).

SAE Aero tekmovanje Brno Univerza Tehnologije, Češka

Obstajajo 4 možnosti za sponzoriranje študentske ekipe:

SOLIDWORKS Desktop

  • Popoln nabor orodij za 3D načrtovanje, simulacije, CAM, izdelavo dokumentacije, renderjev in več.
  • Vključen dostop do vsebin MySolidWorks Student Learning.
  • Potrebna je namestitev na osebni računalnik.

SOLIDWORKS Cloud Apps

  • Nabor 3D aplikacij, ki temeljijo na brskalniku, ki so jih naredili pri SOLIDWORKS-u in jih poganja 3DEXPERIENCE platforma.
  • Kadarkoli, kjer koli na kateri koli napravi (Chromebook, MAC, tablice, mobilni telefon, osebni računalnik).
  • Dostop do posebne študentske skupnosti.
  • Deluje v brskalniku – namestitev ni potrebna.

SOLIDWORKS Desktop in SOLIDWORKS Cloud Apps

  • Želite uporabljati SOLIDWORKS Desktop in aplikacije v oblaku? Brez problema! Dobite najboljše iz obeh svetov na dosegu roke.
  • Vključuje vse v SOLIDWORKS Desktop.
  • Vključuje vse v  SOLIDWORKS Cloud Apps.

SOLIDWORKS Desktop in 3DEXPERIENCE Engineer

  • Popoln nabor orodij za 3D načrtovanje, simulacije, CAM, izdelavo dokumentacije, renderjev in več.
  • Dostopajte do zmogljivih zmožnosti za 3D načrtovanje (CATIA), simulacijo (SIMULIA), proizvodnjo (DELMIA) in produktov za upravljanje podatkov in življenjskega cikla izdelka (ENOVIA).
  • Razširite svoje oblikovalske zmogljivosti in hitreje uvajajte inovacije z intuitivnim dizajnom, napredno simulacijo, proizvodnjo in upravljanjem življenjskega cikla izdelka – vse skupaj povezano prek 3DEXPERIENCE platforme.
Osaka Univerza Formula SAE, Japonska

Za študentske ekipe priporočamo SOLIDWORKS Desktop in 3DEXPERIENCE Engineer. S temi orodji boste imeli programsko opremo za odlične dizajne z naprednimi simulacijami.

Z aplikacijami v 3DEXPERIENCE Engineer imate zdaj dostop do shranjevanja vaših SOLIDWORKS podatkov v oblak na 3DEXPERIENCE platformi, kjer lahko delite, pregledujete in upravljate datoteke – vse znotraj SOLIDWORKS vmesnika.

EPFL EuroC European Rocketry Team, Švica

Dobite tudi dostop do tehnologije SIMULIA, ki vključuje Abaqus za analize utrujanja, strukturnih analiz nelinearnih materialov in elektromagnetnih simulacij.

Formula Michigan Texas A&M, ZDA

Elektromagnetne analize so novo področje v okolju SOLIDWORKS. Z Electromagnetic Engineer aplikacijo imajo ekipe dostop do CST Studio programske opreme.

Ali vaša ekipa dela na Chromebook-ih, MAC-ih ali tabličnih računalnikih? Potem preizkusite aplikacije SOLIDWORKS Cloud Apps, ki 100 % temeljijo na brskalniku – namestitev ni potrebna.

Institut Tecknologi Sepuluh Nopember, Indonezija

Ne glede na to, katero možnost izbere vaša ekipa, boste imeli orodja za razvoj odličnega konkurenčnega vozila, robota ali rakete ter razvijali boste svoje znanje za najboljše karierne zmožnosti.

Tennessee Tech Baja, ZDA
NUS Team Bumblebee gosti Dogodek za sponzorstvo industrije, Singapor

Ne vidite svojega tekmovanja ali dogodka na prijavi? Sporočite SOLIDWORKS-u nekaj o tem novem tekmovanju in povezali se bodo z organizatorji, da ga dodajo na rastoči seznam tekmovanj, ki jih podpirajo.

Eastern Michigan University, ZDA

Imate vprašanja o uporabi SOLIDWORKS-a? Oglejte si študentsko skupnost in skupnost uporabnikov SOLIDWORKS.

FTC 7393 Inspiration Award FIRST Tech Challenge, ZDA

Prijavite se za sponzorstvo na https://www.solidworks.com/product/students/solidworks-sponsorship-student-teams.

Vir: https://blogs.solidworks.com/teacher/2023/11/solidworks-sponsorship-for-student-teams.html