FARO predstavlja Hybrid Reality Capture

Podjetje FARO oznanja izdajo Hybrid Reality Capture, ki je gnan z zmogljivostjo Flash Technology. Flash Technology pospeši potek dela, saj združuje natančnosti 3D laserskega skeniranja in hitrost panoramske kamere. Z naslavljanjem razmerja hitrost/natančnost (SAT – speed-accuracy tradeoff), lahko uporabniki prihranijo do 50% pri času skeniranja.

Hybrid Reality Capture gnan s Flash Technology je način skeniranja na laserskemu skenerju FARO Focus Premium in je na voljo kot add-on naročnina, katero upravljate preko FARO Stream mobilne aplikacije. Dostopen tudi preko platforme na oblaku Sphere, je ta način skeniranja idealen za podjetja na področju arhitekture, inženiringa in gradbeništva, ki zajemajo ogromne količine 3D podatkov, kot tudi za profesionalce na področju javne varnosti, ki skrbijo za vnaprejšnje zmanjševanje nesreč. Hybrid Reality Capture je inovacija ki izboljša produktivnost na terenu, zagotavlja predvidljivo natančnost in prinaša najsodobnejši barvni prikaz po ugodni ceni.

Ko je Hybrid Reality Capture omogočen, zagotavlja hitrejše skeniranje v manj kot 30 sekundah. Zahvaljujoč pametnim algoritmom za povečanje ločljivosti rezultat vključuje vse zbrane slike in točke posnete s kamero Ricoh Theta Z1 360° in laserskim skenerjem Focus Premium, rezultat pa so barvni skeni, ki so videti bolj ostri kot skeni z enako ločljivostjo s tradicionalnimi metodami. In ker so skeni in panoramske slike posneti tako hitro, lahko uporabniki skenirajo velika območja v veliko krajšem času.

Zahvaljujoč Flash-u ni več potrebe po žrtvovanju hitrosti za natančnost in natančnosti za hitrost. To pomeni, da je zdaj mogoča možnost dodatnega skeniranja as-built dokumentacije, ki morda ni bila upoštevana pri počasnejših časih skeniranja pri obsežnih projektih.

Za več informacij o FARO ponudbi obiščite našo spletno stran ali pa nas kontaktirajte na info@ib-caddy.si oz. telefonsko številko 01 566 12 55.