Markforged Simulation

Featured Video Play Icon

Inženirji se vedno znova soočamo s kompromisi med kvaliteto, časom in stroški. Predvsem pri 3D tiskanih izdelkih je iskanje pravega ravnotežja nastavitev za zagotovitev zahtev funkcionalnosti lahko zahtevno. Želimo si, da je tiskan kos močan, natisnjen hitro in poceni. V preteklosti smo morali tiskati in testirati več iteracij izdelka, da smo našli pravilne nastavitve. Potrebno je bilo veliko časa in uporabljenega materiala, da smo prišli do primerne geometrije kosa.

Sedaj je to preteklost! Z Markforged simulacijami lahko kose virtualno testiramo in preverimo, ali bodo dovolj močni. Nato lahko nastavitve tiska optimiziramo, vključno s postavitvijo kontinuiranih ogljikovih vlaken. Vse to preden prvič pritisnete print.

Simulacija je na voljo kot brezplačna preskusna različica do aprila 2023, vsem ki imajo Markforged Eiger račun, podjetje pa pričakuje, da bo funkcija nato postala dostopna preko plačljive naročnine.

Ustvarite brezplačni Eiger račun na POVEZAVI

Vključitev 3D-tiskanja v orodja in aplikacije za končno uporabo zahteva zaupanje v trdnost delov. S simulacijami lahko v le par minutah optimiziramo željen kos. Če bi poskušali iterativno, bi potrebovali veliko časa in porabljenega materiala, da bi prišli do istih zaključkov. Nič več ugibanja koliko ali kam postaviti ojačitvena vlakna ali izgubljanja časa s poskusnimi printi. Natisnite pravi kos že v prvo.

Za razliko od tradicionalnih programskih orodij, ki zahtevajo specializirano strokovno znanje in dolgotrajno analizo, je Markforged Simulation zasnovan za aditivno proizvodnjo in deluje znotraj Eigerjevega “razreži in natisni” delovnega toka. Programsko opremo lahko uporabljate z vsemi 3D tiskalniki Markforged, kot so Markforged Mark Two, Markforged X7, Markforged FX20 in na novo izdani Markforged FX10.

Za več informacij o Markforged ponudbi, lahko obiščete našo spletno stran. Ali pa nas kontaktirajte na info@ib-caddy.si ali telefonsko številko 01 566 12 55.