FARO Flatness Check

FARO Flatness Check omogoča takojšnjo vizualizacijo ploskovnosti in ravnosti tal direktno na lokaciji.

Čakanje, da se beton na gradbišču dovolj strdi, preden potrdimo natančnost vlitja, je bilo nekoč neizogibno. Poleg tega so tradicionalne metode vrednotenja zahtevale več ur za izvedbo meritev in izračun analize. To lahko traja cel dan, s čimer se poveča čas dela. Hkrati pa se ob možnih zahtevanih popravkov projekt še zavleče. Na srečo zdaj obstaja način, da celoten postopek skrajšate z ur ali celo dni na minute – vse ob zmanjšanju ponovnega dela – kar vaši ekipi omogoča, da popravi betonske plošče, še preden se strdijo.

Flatness Check je aplikacija, združljiva z iOS napravami (Apple), zasnovana za delo s FARO Focus Premium, FARO Focus serije S in FARO Focus sreije M laserskimi skenerji. Aplikacija nadzira in upravlja 3D skeniranje, digitalno dokumentacijo in analizo podatkov skeniranih posnetkov. Upravljanje z aplikacijo je enostavno, zahvaljujoč njenemu intuitivnemu in enostavnemu za uporabo grafičnemu vmesniku. Rezultat lahko pridobite v pičih 10-ih minutah. Končni rezultat nam prikaže obarvan pogled profila skeniranih tal, kar nas vodi pri možnih popravkih.

Nova aplikacija FARO Flatness Check vam tako omogoča, da:

  • Zmanjšajte neučinkovitost na mestu za dela vlivanja betona
  • Izkoristite analizo na kraju samem, da skrajšate postopek in zmanjšate potrebno predelavo
  • Hitreje ocenite ravnost betonskih tal, zmanjšajte čas in stroške

Za več informacij o FARO ponudbi obiščite našo spletno stran ali pa nas kontaktirajte na info@ib-caddy.si oz. telefonsko številko 01 566 12 55.