Znižajte stroške z najemom SOLIDWORKS licenc

Z veseljem sporočamo, da bo od verzije SOLIDWORKS 2023 licenciranje z najeto licenco na voljo za vse namizne aplikacije SOLIDWORKS, vključno z mrežno SolidNetWork (SNL) licenco.
Izdaja SOLIDWORKS 2023 je sicer predvidena za 21. november 2022. Januarja 2023 pa bo najem SOLIDWORKS licence na voljo tudi za akademski portfelj.

Lastnosti najete licence
Z najeto licenco imate pravico do uporabe programske opreme SOLIDWORKS za vnaprej določeno časovno obdobje. To obdobje je seveda mogoče obnavljati. S tem lahko najete SOLIDWORKS produkte vključite v poenostavljen proračun z nižjimi vnaprejšnjimi stroški v primerjavi s tradicionalnim modelom trajnega licenciranja.

Kaj je vključeno?
SOLIDWORKS Term Licensing ponuja naslednje ugodnosti v obdobju trajanja:

  • Takojšen dostop do najnovejših različic programske opreme SOLIDWORKS in servisnih paketov
  • Tehnična podpora s strani ekipe IB-CADDY
  • Dostop do izobraževanja SOLIDWORKS produktov, vključno z dostopom do baze znanja in dostopom do MySolidWorks Standard, ki vključuje spletne lekcije, e-tečaje, učne poti in tehnične seje iz 3DEXPERIENCE World konference
  • Ekskluziven dostop do izpitov Certified SOLIDWORKS Professional in SOLIDWORKS Associate ter virov za pripravo na izpite

Poenostavljeno upravljanje licenc
Za pomoč administratorjem pri upravljanja licenc, SOLIDWORKS 2023 izdaja prinaša tudi izboljšave strežnika SolidNetWork License Manager Server.
Te izboljšave vključujejo možnost enostavnega dodajanja/odstranjevanja novih serijskih številk, upravljanje licenc z jasnim razlikovanjem med najetimi in trajnimi licencami. Pogovorno okno za aktiviranje ima sedaj dodan filter, ki olajša izolacijo posameznih serijskih številk in označevanje izdelkov (npr. po izdelku, poteku, številu licenc in več), da se osredotočite na licence, ki zahtevajo takojšnje ukrepanje. Sistem z zvezdico označi tudi izdelke, ki jih je potrebno obnoviti.

Obdobje trajanja
SOLIDWORKS najete licence so na voljo za 3 mesece ali 1 leto.

Za več informacij o ponudbi licenc, lahko obiščete našo spletno stran, ali pa nas kontaktirajte na solidworks@ib-caddy.com ali telefonsko številko 01 566 12 55.