Prilagodljivost na dosegu roke – način brez povezave in Welcome App sta tukaj!

Za tiste, ki še ne veste, je 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS platforma na oblaku, ki povezuje vaše podatke s platformo 3DEXPERIENCE, kjer lahko izkoristite zmogljivosti upravljanja podatkov v oblaku.

Najnovejša posodobitev je tukaj in uganite kaj? Način brez povezave je tukaj! Na voljo je tudi nova aplikacija Welcome in nekatere druge odlične izboljšave funkcionalnosti in uporabniške izkušnje. Tukaj je najboljših pet.

1. Bodite mobilni z načinom brez povezave – delajte kjerkoli, kadarkoli na bilokateri napravi

Med potovanjem, na lokaciji, doma ali v pisarni lahko delate v načinu brez povezave. Internet ne dela, ni problema. Lahko ste brez skrbi. Ta izboljšava je precej enostavna. Če pa vas zanima več, ostanite z nami za prihajajoči blog sredi avgusta.

2. NOVI Welcome App – odličen za nove in izkušene uporabnike – prihranite na času s koristnimi viri na dosegu roke

Spoznajte funkcije, dostopajte do spletnih skupnosti SOLIDWORKS in zaženite svoje druge vloge in aplikacije neposredno iz nove aplikacije Welcome.

Aplikacija Welcome vas bo hitro pripravila na funkcije 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS in druge vloge, ki jih imate. Vključuje kratke videoposnetke z navodili o vsemu, od začetka, krmarjenja po vmesniku in upravljanja vsebine. Ima tudi primere, kjer lahko odprete model, da dobite občutek za nekatere zmogljivosti. Če se želite hitro obrniti na svoje vrstnike ali ekipo SOLIDWORKS, lahko takoj dostopate do spletne skupnosti ali kontaktirate podporo SOLIDWORKS.

Dostopate lahko celo do celotne knjižnice vaj v učni platformi 3DEXPERIENCE EDU Space za bolj poglobljene vaje.

Vse je na priročnem mestu v aplikaciji Welcome in na dosegu roke.

3. Pridobivanje podatkov SOLIDWORKS na platformi 3DEXPERIENCE za uporabnike, ki ne uporabljajo CAD – izboljšajte sodelovanje s kolegi

Dodana je izboljšava za sodelovanje, ki kolegom, ki imajo vlogo 3D Product Architect, vendar nimajo SOLIDWORKS, omogoča pridobivanje izvornih podatkov SOLIDWORKS iz platforme 3DEXPERIENCE. Z aplikacijo Product Structure Editor lahko preprosto dostopajo do podatkov.

To je izjemno uporabno, če je treba do podatkov dostopati za namene trženja ali za skupno rabo na nižji stopnji z zunanjimi zainteresiranimi stranmi, kot so prodajalci ali proizvajalci.

4. Poimenovanje risb se ujema s poimenovanjem komponent oziroma sestava

Preprosto spremljajte svoje otroke (ne tiste doma) z možnostjo, da naslov risbe povežete z naslovom nadrejenega sestava. Ta prilagodljiva možnost je uporabna pri samodejnem ujemanju naslova risbe, da se izognete neujemajočim se naslovom.

Koristno je tudi, ko delate na risbi in ste pozabili ime njenega sklopa.

To je zelo iskana tehnika v industriji in zdaj jo imate.

5. NOVA lastnost komentiranja revizij – izboljšajte potek dela komentiranja revizij

To je nova možnost za administracijo, da preslika komentar revizije kot atribut CAD in ga poveže z lastnostmi datoteke SOLIDWORKS.

To pomaga pri sporočanju natančnih podrobnosti na risbi, saj omogoča odobritelju načrta, da vnese komentar revizije neposredno iz platforme 3DEXPERIENCE z uporabo aplikacij ENOVIA, kot sta Product Structure Editor ali Product Explorer.

Ste pripravljeni razširiti svoj nabor orodij? Oglejte si ponudbo SOLIDWORKS Cloud, ki vključuje več povezanih vlog, skupaj z rešitvami, ki v celoti temeljijo na brskalniku.

 

Vir: (https://blogs.solidworks.com/solidworksblog/2022/07/flexibility-at-your-fingertips-offline-mode-and-the-welcome-app-are-here.html)