Program 3DEXPERIENCE Works for Startups

Featured Video Play Icon

Ustanoviti podjetje od začetka ni lahko, zlasti z omejenimi viri na konkurenčnem trgu. Program 3DEXPERIENCE Works for Startups ponuja brezplačno programsko opremo CAD za pomoč vašemu podjetju pri zagonu.

Program 3DEXPERIENCE Works for Startups ponuja novim podjetjem naslednje prednosti:

  • 12-mesečno brezplačno uporabo aplikacij v portfelju 3DEXPERIENCE Works, ki vključuje tudi SOLIDWORKS CAD, orodja za simulacije in vizualizacijo in še več
  • Spletno učenje in usposabljanje MySolidWorks
  • Priložnosti, da se predstavite na trgu, od govora na SOLIDWORKS dogodkih oz. promocija v SOLIDWORKS kampanjah in družbenih skupnostih
  • Nasveti za načrtovanje s strani SOLIDWORKS inženirjev in tehničnih vodij
  • Na stotine tehničnih vsebin, videoposnetkov in člankov z nasveti ter triki za izboljšave izdelka

Poleg programske opreme in usposabljanja, kvalificirana podjetja, ki se registrirajo za program preko našega podjetja IB-CADDY, zraven dobijo še dostop do naše ekipe za tehnično podporo.

Pogoji za pridobitev brezplačnih licenc:

  • Manj kot 1 milijon USD letnih prihodkov
  • Manj kot 1 milijon USD financiranja
  • Manj kot 3 leta obstoja podjetja
  • Podjetje namerava oblikovati, zgraditi in prodajati fizični izdelek – brez storitvenih podjetij ali svetovalcev

Program 3DEXPERIENCE Works for Startups za mlada podjetja v zgodnji fazi obstoja, ki izpolnjujejo merila za upravičenost, brezplačno ponuja programsko opremo, izobraževalne vsebine in vire za promocijo ter podjetjem pomaga na poti do uspeha.

  • 1.LETO – Brezplačne programske rešitve za podjetja, sprejeta v program 3DEXPERIENCE Works for Startups
  • 2.LETO – 70% popust na vse rešitve v oblaku*
  • 3.LETO – 50% popust na vse rešitve v oblaku*

* Za odobrena mlada podjetja. Lahko veljajo posebni pogoji in omejitve.

Postopek prijave:

Če izpolnjujete pogoje, se enostavno prijavite preko SPLETNEGA OBRAZCA.

1. Izpolnite prijavo

Prosimo vas, da pri vprašanju “Have you been in contact with a SOLIDWORKS Value Added Reseller?” napišete, da ste za ta program izvedeli preko nas – IB-CADDY D.O.O. , da vam bomo lahko pomagali in svetovali pri uporabi rešitev.

2. Odobritev

Prejeli boste e-poštno sporočilo s potrditvijo, da je bila prošnja sprejeta in je v fazi pregleda. Medtem boste prejeli e-poštno sporočilo s povezavo, da se nam pridružite v skupnosti na 3DEXPERIENCE platformi. Tu se lahko povežete z ekipo SOLIDWORKS Startup Program Team in drugimi SOLIDWORKS uporabniki.

3. Naročilo licence

Če vaše zagonsko podjetje izpolnjuje merila za upravičenost, vas bomo kontaktirali iz IB-CADDY d.o.o. in vam pomagali pri naročilu brezplačnih programskih rešitev, katere vam lahko najbolje pomagajo ustvariti vašo blagovno znamko, izdelek in podjetje.

Za dodatne informacije pokličite IB-CADDY na (01) 566 12 55 ali pa nam pišite na info@ib-caddy.si.

 

**SOLIDWORKS ne sprejema storitvenih podjetij ali svetovalcev. Pridržuje si pravico, da kadar koli med obdobjem podjetnika prekliče dostop do upravičenosti podjetnika tako, da vas obvesti, če ugotovimo, da podatki v vaši prijavi niso resnični.