Modeliranje v spletnem brskalniku na katerikoli napravi

Featured Video Play Icon

Ste navajeni modeliranja v programu SOLIDWORKS 3D ali pa katerem drugem 3D CAD programu, pa vam je malo odveč, da morate program namestiti na računalnik, da morate modele zapisovati na disk lokalno ali v omrežju, pa potem od drugod ne morete dostopati in ga urejati oz. niti pregledati, da je sodelovanje in komunikacija z vašimi sodelavci na projektu pa tudi z zunanjimi partnerji, ….?
Potem vas bo mogoče zanimal SOLIDWORKS Cloud, rešitev, ki deluje na oblačni platformi 3DEXPERIENCE in vam omogoča, da modele urejate kar preko spletnega brskalnika od kjerkoli in s katerekoli naprave, da lahko hranite podatke varno kar na oblaku, s svojimi partnerji pa komunicirate na način kot ste vajeni pri sodobnih socialnim omrežji.

V tem posnetku webinarja si lahko ogledate nekatere osnovne funkcionalnosti parametričnega modeliranja, modeliranja s prostimi površinami in delo s pločevinami. Posamezne aplikacije se pri rešitvi SOLIDWORKS Cloud imenujejo vloge, ki vključujejo različne aplikacije (t.i. app). Pa vendar boste vsi, ki poznate SOLIDWORKS ugotovili, da je sam pristop k modeliranju v rešitvi SOLIDWORKS Cloud zelo podobno kot pri klasičnem SOLIDWORKS-u. Ja, seveda. Saj so pri spletni rešitvi SOLIDWORKS Cloud sodelovali tisti, ki so naredili tudi klasični SOLIDWORKS.