EKWB @ IB-CADDY Live


V okviru spletnega dogodka IB-CADDY Live (https://live.ib-caddy.com/), bomo v sredo, 1.decembra 2021, gostili projektnega vodjo Klemna Verbovška iz podjetje EKWB (https://www.ekwb.com/), ki je vrhunski ponudnik rešitev za vodno hlajenje.

Podjetje EKWB nosi ime svojega ustanovitelja Edvarda Königa. Blagovna znamka EK® se je začela z navdušenjem enega človeka in njegovimi prvimi podvigi v vodno hlajenje že leta 1999. Podjetje, ki je bilo uradno ustanovljeno leta 2003, velja za zgodnjega pionirja na področju tekočega hlajenja osebnih računalnikov. Hitro je postal sinonim za inovativno zasnovo izdelkov, kakovosten inženiring in vrhunsko estetiko, pri čemer si je med navdušenci nad osebnimi računalniki pridobil ugled za preoblikovanje običajnih računalnikov v izjemne stroje.

Od svojih skromnih začetkov pred več kot dvema desetletjema je EK vztrajno rasel in postal svetovni vodilni v razvoju in proizvodnji vrhunskih rešitev za tekoče hlajenje za končnega uporabnika, pa tudi za različne industrijske aplikacije.

Danes je EK najbolj celovit ponudnik vrhunskih, visokokakovostnih izdelkov za tekočinsko hlajenje po meri, ki širi svoj portfelj na hladilnike AIO, Plug-and-play igralne računalnike in profesionalne delovne postaje.

EK je postal tudi zaupanja vreden strokovnjak in partner za številna vodilna imena v industriji in različne blagovne znamke računalniške tehnologije. V sodelovanju s številnimi partnerskimi podjetji EK sooblikuje, sorazvija in soobnavlja rešitve, ki s tekočim hlajenjem premikajo meje zmogljivosti.

Z nenehnimi raziskavami in inovativnim dizajnom si EK nenehno prizadeva, da bi svojim strankam po vsem svetu ponudil najboljše možne rešitve za vodno hlajenje.