Imate katerega od navedenih CAM programov ali sistemov za upravljanje orodij?

Featured Video Play Icon


Izkoristite možnost virtualne simulacije vaše obdelave na osnovi kinematike oz G-kode s programom EUREKA G-Code (Virtual Machine).

Prenesite obdelovalno pot orodja, orodja, zaloge, model, izhodišča in priprave iz vašega sistema CAM do Eureke s samo pritiskom na gumb. Uvozite orodja avtomatsko iz vašega CAM sistema ali pa izbranega sistema za upravljanje orodij. EUREKA G-Code omogoča končno 3D simulacijo obdelovalnih orodij skozi preprost in inovativen grafični vmesnik z branjem G-kode. Pomaga pri preprečevanju programskih napak, ki povzorčijo poškodbe dragih obdelovancev, lomljenju orodij, okvar ali porušitev CNC strojev. Veliko podjetij je zahvaljujoč možnosti prilagajanja na vseh nivojih izbralo EUREKA G-Code kot njihovo verificirano programsko opremo in rešitev za njihove uporabnike. EUREKA G-Code podpira vse vrste strojev in krmilnikov na tržišču kot so: Heidenhain, Fanuc, Siemens, Num, OSAI, Z32, Fidia, Selca. Ostale krmilnike lahko po potrebi dodamo.

EUREKA G-Code so za svoj sistem verifikacije izbrali proizvajalci strojev kot so: Grob, CMS, Breton, Mandelli, MC, Pama in drugi.

Več na https://eureka.ib-caddy.com/