V Sloveniji že obratuje prvi Form 3L

Z veseljem obveščamo, da ima Slovenija že prvega uporabnika Formlabs visoko formatnega SLA 3D tiskalnika Form 3L.

Rok Bevk (ROK BEVK S.P.) se je pri svojih več-letnih izkušnjah z FDM tehnologijo 3D tiska mnogokrat soočal z izzivom izdelati velike dele ter kose z izredno gladkimi površinami in izrazitimi majhnimi podrobnostmi. Ti izzivi so sedaj preteklost saj mu Form 3L omogoča izdelati velike kose v delovnem območju 33.5 × 20 × 30 cm, po diagonali celo dolge do 45 cm. Ena izmed prednosti tehnologije je pa tudi izredno glada površina natisnjenih kosov kot, da bi bili brizgani.

Slika: Form 3L s kosom natisnjen iz Standard Grey materiala.

 

Zahvaljujoči široki ponudbi Formlabs materialov je možnosti za izdelavo izdelkov za različne aplikacije ogromno. Od togih ohišij, trpežnih nosilcev, prosojnih elementov  do silikonskih prototipov in to kar vse z eno napravo.

Sedaj lahko g. Rok tiska večje kose v enem delu in izdela manjše serije zaradi velike delovne platforme, kar mu bistveno olajša delo ter omogoča prihranke na stroških.
Želimo mu veliko uspeha in veselja pri tiskanju s Form 3L.

Želite več informacij?

Za dodatne informacije o Formlabs produktih nam pišite na elektronsko pošto info@ib-caddy.si ali nas pokličite na telefonsko številko 01 566 12 55.

Formlabs produkti na IB-CADDY spletni trgovini
home banner