Imate prevelike stroške z AutoCAD licencami?

Featured Video Play Icon

Potem preverite DraftSight 2D/3D program za risanje in shranjevanje v DWG in DXF format.
Cene programa DraftSight se začnejo pri 99€ + DDV.

DraftSight je dobavljiv kot samostojna licenca v več nivojih in sicer DraftSight Standard, Draftsight Professional in DraftSight Premium (3D). V nivoju Professional in Premium so podprti tudi makroji in API funkcije. Vse te opcije so dobavljive kot letni najem.

Naslednja možnosti je DraftSight Enterprise in DraftSight Enterprice Plus (3D), kar je vedno mrežna verzija. V tem primeru je vključena tudi polna IB-CADDY podpora. Te verzije dobavljamo kot letni najem ali pa kot stalne verzije z vzdrževanjem.

Obstaja pa še ena možnost in to je 3DEXPERIENCE DraftSight (https://blogs.ib-caddy.com/2020/07/16/3dexperience-draftsight, https://blogs.ib-caddy.com/2021/01/28/3dexperience-draftsight-2). V tem primeru pa gre za verzijo DraftSight programa, ki je povezan s Dassault Systèmes 3DEXPERIENCE platformo. To je platforma, kjer med drugim lahko varno shranjujete podatke na oblaku, sodelujete z drugimi sodelavci na projektu, dobavitelji in ostalimi, lahko pa uporabljate tudi več sto drugih vlog oz. aplikacij, katere nudi Dassault Systèmes. Ta licenca je dobavljiva kot letni najem, seveda pa tudi ta vsebuje polno IB-CADDY podporo.

Matrika funkcionalnosti je na https://blogs.ib-caddy.com.

V tem videu https://blogs.ib-caddy.com/2020/12/07/prehod-iz-autocad-na-draftsight-z-lynn-allen/ si lahko pogledate kako preiti iz AutoCAD-a na DraftSight.

Želite preizkusiti DraftSight?
Lahko vam ponudimo testno mrežno licenco za več uporabnikov.
Pokličite IB-CADDY na (01) 566 12 55 ali pa nam pišite na info@ib-caddy.si za nadaljnje informacije.