Še lažja izdelava nakita z novim Formlabs Castable Wax 40

Novi Formlabs material Castable Wax 40 je uporabniško zelo prijazen material namenjen 3D tiskanju nakita in drugih izdelkov za čisto in enostavno izgorevanje pri litju kovin.

Natisnite vse od majhnega nakita do večjih kosov, potopite jih v gips in skupaj postavite v pečico, kjer se kalup utrdi in vaš print izgori brez sledi.

Številka 40 v imenu Castable Wax 40 nakazuje na procentualni delež voska, ki ga material vsebuje. To pomeni, da ga vsebuje 40%, kar je dvokratnik predhodnika Castable Wax.

Slika: Prstani natisnjeni s Castable Wax 40 na Form 3

S Castable Wax 40 bo vaša izkušnja čistega izgorevanja še lažja, ravno zaradi te visoke vsebnosti voska. Hitreje in lažje pridete do primernega postopek izgorevanja z uporabo vaših materialov in naprav. Prav tako lahko pričakujete izredno gladko površino in izrazite podrobnosti.

 

Postopek izgorevanja Castable Wax 40

Formlabs priporoča spodaj navedeni postopek izgorevanja za začetek, katerega ustrezno prilagodite za doseganje želenih rezultatov.

Castable Wax 40 podatkovni list

Castable Wax 40 podpira tiskanje z višino sloja 50 in 25 mikronov in zahteva Resin Tank V2.1 za Form 3 ali Resin Tank LT za Form 2.

 

Želite več informacij?

Za dodatne informacije o Formlabs produktih nam pišite na elektronsko pošto info@ib-caddy.si ali nas pokličite na telefonsko številko 01 566 12 55.

Formlabs produkti na IB-CADDY spletni trgovini
home banner