SOLIDWORKS rešitve v oblaku – 3DEXPERIENCE Platforma

Platforma 3DEXPERIENCE za načrtovanje, simulacijo in upravljanje življenjskega cikla poslovnih inovacij je prvi korak na poti uporabe 3DEXPERIENCE rešitev. Zdaj, ko so povezani tako ljudje kot podatki z namenom sodelovanja lahko ekipe dostopajo do zmogljivih rešitev za načrtovanje, simulacije ter upravljanje podatkov in življenjskega cikla produktov in še mnogo več. Spodaj vam predstavljamo osnovni pregled rešitev, ki so na voljo na 3DEXPERIENCE platformi.

 

Intuitivno modeliranje v oblaku

3D Sculptor je rešitev za modeliranje površin in prostih oblik s “3D Subdivision Modeling”. Rešitev temelji na brskalniku in omogoča industrijskim oblikovalcem, inženirjem in umetnikom, da hitreje in enostavneje ustvarijo stilizirane ergonomske ali organsko oblikovane modele. Kot del 3DEXPERIENCE platforme, se 3D Sculptor dopolnjuje in brezhibno povezuje s SOLIDWORKS 3D CAD.

Raziščite 3D Subdivision Modeling s 3D Sculptor.

 

Native Parametric Modelling in Cloud

3D Creator omogoča oblikovalcem in inženirjem ustvarjanje, pregledovanje in ocenjevanje 3D modelov na platformi 3DEXPERIENCE. Ponuja intuitivne zmožnosti parametričnega modeliranja in se brezhibno povezuje s 3D CAD SOLIDWORKS in drugimi oblikovalskimi rešitvami na 3DEXPERIENCE platformi, kot je na primer 3D Sculptor. Preprosto modelirajte parametrična telesa in površine ter iz ideje snujte posamezne dele ali sestave.

Raziščite več o oblikovanju s 3D Creatorjem.

 

Napredne simulacije v oblaku

Structural Professional Engineer vloga ponuja SOLIDWORKS uporabnikom napredne simulacije, ki jih poganja Abaqus Finite Element Analysis sistem. Rešitev izdelana na platformi 3DEXPERIENCE s tesno integracijo SOLIDWORKS okolja tako razširja zmogljivosti SOLIDWORKS Simulation. Omogoča vam statične strukturne analize, analize lastnih frekvenc, analize uklona, časovno spremenljive analize in strukturno-termalne analizo kosov in sestavov.

Raziščite napredne zmogljivosti simulacij s Structural Simulation Solutions.

 

Upravljanje podatkov in življenjskega cikla izdelkov v oblaku

Brezhibno načrtujte, razvijajte in prodajajte svoje izdelke s pomočjo rešitev za upravljanje podatkov in življenjskega cikla produktov na 3DEXPERIENCE platformi. Upravljajte produkte in dokumentacijo neposredno iz SOLIDWORKS okolja, medtem ko do svojih CAD podatkov dostopate preko oblaka, kjer jih lahko preprosto delite z deležniki. Omogočite svojim ekipam, da v realnem času upravljajo s projekti in izvajajo operacije v različnih fazah življenjskega cikla produkta.

Raziščite podatke in upravljanje življenjskega cikla v oblaku.

Povzeto po VIR