Pohitrite razvoj in komunikacijo z eDrawings 2019

Featured Video Play Icon

eDrawings 2019 omogoča enostavno sodelovanje med razvojniki in ostalimi znotraj in zunaj podjetja tudi z vsemi tistimi, ki nimajo nameščenega programa SOLIDWORKS ali katerega od drugih standardnih 3D CAD programov.

Zato eDrawings v verziji 2019 poleg SOLIDWORKS formatov podpira številne 3D formate kot so ACIS, CALS, CATIA, HOOPS, IGES, JT, Parasolid, Autodesk Inventor, Pro/ENGINEER in Creo, Solid Edge, STEP, Stereo Lithography (STL) in Unigraphics NX. eDrawings pa lahko dodatno prebere in zapiše tudi v svoj komprimirani format.

V primer, če imamo SOLIDWORKS model (t.j. kos ali sestav) zapisan kot konfiguracijo, lahko eDrawings 2019 to sedaj tudi direktno prebere, potem pa tudi zapiše v svoj lastni format.

Nov Web HTML izvoz sedaj omogoča, da model lahko izvozimo in odpremo v kateremkoli brskalniku brez zahtev po dodatnih vtičnikih oz. raznih namestitvah.
Tudi v tem okolju do na voljo poznana orodja kot je npr drevešček komponent ali konfiguracij. S priročnim orodjem za eksplodiranje sestavov na posamezne kose, da si lahko lažje predstavljamo notranjo sestavo modela.
eDrawings seveda omogoča tudi standardne poglede, prereze in animacije.

V verziji eDrawings 2019 je pomembno omeniti tudi občutno izboljšanje performans. Tako lahko opazimo, da lahko npr kompleksne sestave vrtimo brez zatikanja, pa tudi mali detalji se stalno lepo prikazujejo.