FARO® INOVACIJA 3D BARVNEGA SKENIRANJA

FARO® predstavlja FARO PRIZMTM, prvi laserski skener z barvnim zajemom za potrebe vzvratnega inženiringa, načrtovanja in kontrole kakovosti. FARO PRIZMTM je prvi LLP (Laser Line Probe), ki vključuje možnost skeniranja v visoki ločljivosti in barvi.

FARO PRIZMTM je zasnovan kot kompaktna, tesno integrirana rešitev z družino izdelkov FARO Quantum ScanArm in FARO Design ScanArm. Razširja tradicijo FARO in zagotavlja največjo konsistentnost pri merjenju kontaktnih in brez kontaktnih zahtev v vsakem delovnem okolju.

FARO PRIZMTM ima certificirano natančnost za najzahtevnejše meroslovne izzive. Barvno skeniranje pa omogoča uporabnikom, da manipulirajo s podrobnim barvnim oblakom točk na računalniškem zaslonu. FARO PRIZMTM je idealna rešitev za načrtovanje in oblikovanje produktov kjer sta barva in površinska tekstura bistveni zahtevi.

FARO PRIZMTM omogoča preklop med skeniranjem v barvi in sivinah. Deluje namreč na enaki tehnologiji kot FAROBluTM LLP, kar uporabnikom ponuja enkratno prilagodljivost, da izbere možnost, ki najbolje ustreza določenemu projektu.

Inovacija omogoča pregled dimenzij in lastnosti površine izdelkov ter njihovih delov. FARO PRIZMTM je idealna rešitev za identifikacijo ključnih značilnosti med inšpekcijskim postopkom. Mogoče je jasno pridobiti natančne podrobnosti, vključno s sledmi, ki jih pustijo postopki varjenja in brušenja ter vzorec peskane ali strojno obdelane površine. Poleg resnično finih vzorcev se lahko prvič zaznava celo besedilo.

S FARO PRIZMTM, koordinatno merilne roke niso pridobile le dodatne vrednosti za področje kontrole kvalitete in vzvratnega inženiringa, ampak se suvereno postavljajo tudi na področje digitalizacije za potrebe arhiviranja, arheologije ter filmske in gaming panoge.