Form 2 Resin Tank LT: Do 20-krat daljša življenjska doba

Integrirani sistem v Form 2 za opravljanje s smolo, je bil izdelan za enostavno uporabo. Odstranljivi tank vzdržuje dosledno temperaturo smole za zagotovljeno uspešno tiskanje in omogoča preprosto menjavo ter shranjevanje. Trenutni standardni tank v svoji življenjski dobi obdela 1 do 2 litra smole in ga je treba redno menjati.

Z življenjsko dobo daljšo od 10 do 20-krat kakor standardni tank, Resin Tank LT (long-term) še dodatno olajša opravljanje s smolo. Poleg daljše življenjske dobe ima tank natančnejšo povezavo s tiskalnikom, geometrijo proti razlitju ter lažje sproščanje brisalca.

Resin Tank LT vklučuje pokrov za večrkatno uporabo in brisalec, uporabno za zlaganje tankov izven tiskalnika.

 

Resin Tank LT deluje z vsemi vrstami Formlabs-ovih materialov in je še posebej uporaben za tiskanje v velikih količinah v proizvodnem okolju. Nekatere smole, kot sta Dental SG in High Temp, hitreje obrabijo tank. Za tovrstne smole sedaj predlagamo uporabo Resin Tank LT. Zaradi nove zmogljivosti tanka lahko pričakujemo nove vrste smol.

 

SPLETNA TRGOVINA
Formlabs-ov Resin Tank LT, smole ter ostale pripomočke si lahko priskrbite preko naše spletne trgovine na: https://www.ib-caddy.com/market/

 

Za podrobnejše informacije o Resin Tank TL in navodilih za uporabo si lahko preberete na naši blog objavi: Form 2: na voljo je nov tank Resin Tank LT

 

Vir: https://formlabs.com/blog/introducing-resin-tank-lt/