Novo: SOLIDWORKS Ultimate

Pri SOLIDWORKS-u se zavedajo, da je vsako podjetje edinstveno in zato imajo različne ponudbe za različne poslovne potrebe. S tem v mislih vam z veseljem predstavljamo SOLIDWORKS Ultimate. Ta celovita ponudba, ki obsega rešitve od načrtovanja do proizvodnje, podjetjem zagotavlja vsa orodja, ki jih potrebujemo za oblikovanje in lansiranje inovativnih, najsodobnejših izdelkov za delček cene. SOLIDWORKS Ultimate vam pomaga preseči načrtovane cilje v vseh vidikih razvoja izdelka. Omogoča vam, da se spopadete z najbolj zapletenimi in perečimi izzivi na področju oblikovanja, komunikacije, sodelovanja, vodenja projektov, upravljanja podatkov, življenjskega cikla izdelkov, simulacij, proizvodnje itd.

Orodjem in zmožnostim vključenim v SOLIDWORKS Premium, SOLIDWORKS Ultimate dodaja specializirana orodja v oblaku za planiranje, lansiranje novih izdelkov, upravljanje strukture, orodja za dokumentacijo, marketing vsebino, proizvodnjo in učenje. To vam pomaga optimizirati delotoke, pospešiti čas do vstopa na trg in zagotoviti uspešno izdajo izdelkov. Če želite izkoristiti vse te zmogljivosti v eni rešitvi, ne iščite dalje. 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Ultimate ali SOLIDWORKS Ultimate z oblačnimi storitvami je prava rešitev za vas.

Podjetja se soočajo s čedalje večjimi izzivi, z vse večjo kompleksnostjo izdelkov, večjimi pričakovanji strank, željami po nepozabnih izkušnjah z izdelki ter pritiski, da se hitro odzovejo na dinamično spreminjajoče se tržne potrebe in razmere. Da bi bila podjetja na današnjem trgu uspešna, potrebujejo več kot le kup nepovezanih, specializiranih orodij, ki služijo omejenemu namenu. Potrebujejo dostop do inteligentnega, sinhroniziranega sistema, ki jim pomaga hitro oblikovati in dostaviti inovativne, vrhunske in stroškovno učinkovite izdelke.

Poglejmo primer: vaše oglaševalske, proizvodne in oblikovalske ekipe želijo prediskutirati nove ideje o izdelkih preden začnejo z novim dizajnom. Člani ekip morajo komunicirati hitro in aktivno sodelovati pri zamislih. Spletni sestanki so za to odlični, vendar vam ne omogočajo komuniciranja o idejah tako kot vam to omogoča digitalna tabla. Definiranje zahtev izdelka, izdelava drevesnih diagramov strukture izdelka, dodeljevanje nalog članom in dostop do vseh teh informacij na enem varnem mestu zahteva inteligentno, namensko platformo za razvoj izdelkov.

Uporaba e-pošte, nepovezano shranjevanje podatkov in platforme za skupno rabo datotek v oblaku ne delujejo več. Težko je slediti vašim komunikacijskim nitim in ugotoviti, kdo je predlagal kakšno idejo in zakaj. Zakaj je drug član ekipe pozneje naredil spremembo? Kdo ima najnovejšo različico tega dela dizajna? Kdo je odgovoren za načrtovanje teh komponent? Ali je ta kos pripravljen za proizvodnjo ali je še v fazi prototipa? Ali ste potrdili, da izdelek izpolnjuje zahteve? Ali dobavljamo izdelek po planu? Spremljanje vsega kar gre lahko narobe je lahko težavno brez namenske integrirane platforme za razvoj izdelkov.

SOLIDWORKS Ultimate vam omogoča dostop do vseh izjemnih orodij SOLIDWORKS-a in naprednih zmogljivosti v oblačni 3DEXPERIENCE platformi, kjer se združuje vse vidike poslovanja v eno samo okolje za sodelovanje, inovacije in učinkovitost.

SODELOVANJE V OBLAKU

Upravljanje s projekti in viri

Orodja za vodenje projektov in upravljanje virov vam pomagajo skrajšati čas vstopa na trg s pomočjo planiranja projektov, spremljanja trenutnega stanja in rešitvami, ki povezuje vaše podatke, udeležence, skupine in produkte.

Vodite projekte in razdelite naloge da zagotovite doseganje rokov.

Vitko sodelovanje

Uporabite načela vitkosti, kot so zmanjšanje neučinkovitosti, reševanje problemov, uporaba vizualnega upravljanja in druge preizkušene metode v digitalni obliki. Pripravite si okolje za spletne sestanke, ki vključuje digitalno tablo, PDF pregledovalnik za prikaz poročila ali sorodnih dokumentov in prikazovalnik spletnih strani, da boste lahko prikazali kateri koli URL. Recimo, da želite na tabli videti komentarje o vašem projektu iz 3DEXPERIENCE skupnosti. Ali pa želite videti 3d modele z aplikacijo 3DPlay za spletni ogled vaših modelov. Vse kar morate storiti je, da povlecite in spustite svoj izbor v prostor za sestanek. Od tam lahko vnesete imena oseb, ki jih želite povabiti, in dodane bodo na vaš sestanek.

Z vitkim sodelovanjem lahko na digitalno tablo nalepite opombe.

Upravljanje izdaje izdelka

Ta zmožnost vam omogoča ustvarjanje postopkov izdaje zgodaj v procesu načrtovanja, tako da lahko sledite izdelkom na različnih stopnjah razvojnega procesa. Če morate, na primer, slediti kosu skozi proces izdaje prototipa ali pa je morda kos, ki ga trenutno oblikujete namenjen za prihodnji model in se pripravlja za proizvodnjo.

Razvijte, dodelite in upravljajte ravni izdaje za izdelke na vseh stopnjah razvoja izdelka.

Upravljanje strukture izdelkov

Ustvarite, spremenite in raziščite strukture izdelkov, ki vsebujejo produkte iz različnih CAD programov v eni sami rešitvi. To vam omogoča, da predhodno nastavite strukturo in si jo ogledate kot tradicionalno kosovnico (EBOM) ali drevesno strukturo. Drevesna struktura grafično prikazuje hierarhijo celotnega izdelka s pomočjo sličic in jo je mogoče urejati in pregledovati.

Ustvarite, spremenite in raziščite strukture izdelkov, ki vsebujejo produkte iz različnih CAD programov v eni sami rešitvi.

3D OBLIKOVANJE IN MODELIRANJE V OBLAKU

SOLIDWORKS Ultimate vključuje CAD orodja v oblaku za konstruiranje kosov in sestavov. Vključno z aplikacijami za konstruiranje pločevine, orodij in varjencev. Z dostopom do teh orodij iz spletnega brskalnika lahko delate od koder koli, kadar koli in na kateri koli povezani napravi.

NC PROGRAMIRANJE

Izdelajte in preverite programe za 2,5- in 3-osno NC obdelavo, vključno z rezkanjem, vrtanjem, laserskim razrezom, vodnim curkom in žično erozijo. Preverite morebitne težave med proizvodnjo s strojno simulacijo, kar zmanjša zamude in napake. Hitro ustvarite nove programe na osnovi preverjenih, že uporabljenih zaporedij operacij.

Izdelajte in s simulacijo preverite programe za 2,5- in 3-osno NC obdelavo.

VIRTUALNE IZKUŠNJE V OBLAKU

Orodja v oblaku vam ne pomagajo ustvariti le izdelke, temveč tudi izkušnje. Svojim sodelavcem ali strankami lahko v katerikoli točki dizajna izdelka pokažete modele in različne iteracije dizajna. Pritegnite svoje stranke z interaktivnimi vizualnimi elementi, do katerih lahko dostopate od koder koli, vključno s fotorealističnimi upodobitvami, uporabniškimi priročniki in virtualnimi izkušnjami.

Ustvarite impresivne 3D izkušnje za sodelovanje od VR do spleta.

UČENJE

Razširite svoje znanje in nabor spretnosti s hitrim dostopom do več kot 200 učnih modulov, ki obsegajo na tisoče lekcij za večino vlog v portfelju 3DEXPERIENCE Works.

ALI JE SOLIDWORKS Ultimate za vas?

SOLIDWORKS Ultimate je idealen za ekipe, ki imajo ekipe razporejene po več lokacijah. Če menite, da bi vam rešitve v SOLIDWORKS Ultimate lahko pomagale, prosim kontaktirajte IB-CADDY na info@ib-caddy.com ali na 01 566 12 55.

Vir: https://blogs.solidworks.com/solidworksblog/2024/07/introducing-solidworks-ultimate.html