Formlabs Open Platform

Open Plaform vam omogoča, da povečate potencial SLA 3D tiskanja z brezplačnim dostopom do materialov tretjih oseb in prilagodljivimi nastavitvami tiskanja. Prav tako vam omogoča nakup licence, ki popolnoma odpre tiskalniku možnosti tiska materialov tretjih oseb.

Certificirani materiali
Natisnite vse materiale, ki jih je izbral in potrdil Formlabs, vključno z materiali tretjih oseb. Tiskajte z izborom visokokakovostnih smol, ki so jih izdelale tretje osebe in jih je Formlabs potrdil za uporabo na tiskalnikih generacije Form 3 in Form 4. To vam omogoča, da izbirate med širšim razponom materialov, izbirate smole, ki so najbolj primerne za vašo posebno aplikacijo, in dobite želeni rezultat.

Rešitev je na voljo na Formlabs tiskalnikih SLA, generacije 3 (3, 3L) in 4.

Urejanje nastavitev
Prilagodite svojo zmogljivost tiskanja (tako z materiali Formlabs kot tudi s certificiranimi materiali tretjih oseb) s prilagajanjem številnih nastavitev tiskanja, kot so čas osvetlitve, debelina plasti, faktor skaliranja, segrevanje smole, premiki mešalnika in drugo.

Odprta licenca za materiale
S tiskalniki generacije Form 3/3L in Form 4 lahko po prenosu licence “Open Material” tiskate s katero koli 405 nm fotopolimerno smolo (tudi tretjih oseb in necertificirano). Če ste raziskovalec ali izkušen uporabnik, vam to omogoča svobodo eksperimentiranja z uporabo naprednega orodja za tiskanje.
Licenca deluje po principu en tiskalnik ena licenca – z doživljenjskim rokom trajanja.

Želite izvedeti več o odprti platformi Formlabs?
WEBINAR